Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434

Жилищна сграда "Сахаров II" - още 5 етажа приятели!

18.03.2019

След въвеждането в експлоатация, бързата продажба още в начален стадий и високия интерес към всички обекти в жилищна сграда "Сахаров", строителна компания "Конструмакс" и компания за недвижими имоти "Купи в България" са готови с поредния си проект със същото качество и стил в района. На вниманието на всички, търсещи своето ново жилище - можете да се запознаете с Жилищна сграда "Сахаров II" на https://saharov2.kupiv.bg/, намираща се на метри от Жилищна сграда "Сахаров".

Проектът "Сахаров II" е предвиден да бъде изграден на 6 наземни и едно подземно нивo, обслужвани с модерен асансьор. Очаква се строителството да започне пролетта на 2019 г. и да бъде завършено през 2020 г. Сградата ще разполага с 48 апартамента, като 27 от тях вече са продадени. Ще бъдат изградени 15 едностайни, 18 двустайни и 15 тристайни апартамента с разнообразни квадратури от 34.63 кв.м. до 155.39 кв.м. Жилищата са проектирани с правилни форми за тяхното по-лесно обзавеждане. Подземното ниво разполага изцяло с паркоместа за живущите, а партерното ниво ще бъде заето от самостоятелни гаражи и търговско помещение. 

Районът, в който е предвиден проектът, е изключително бързо развиващ се. Това е и причината за засиленото търсене в тази част на града. Очаква се отварянето на още елитни учебни заведения и множество комуникации. 

Високото качество на строителство от "Конструмакс", достъпните цени, обслужването по време на покупко-продажбата от професионалистите на "Купи в България", прави жилищна сграда "Сахаров II" един от най-продаваните проекти още преди започване на строителството. 

За да се възползвате от останалите свободни жилища, ни потърсете на тел. 052 630 830 или изпратете своето запитване чрез https://saharov2.kupiv.bg/

 


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам