Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434

За нас

Кои сме ние

Основана през 2005 г., Купи в България бързо се налага като една от най-уважаваните и предпочитани компании за недвижими имоти на българския пазар. В корпоративната структура на компанията се включва и добре познатата строителна фирма “Конструмакс”, чието реноме е допълнителна гаранция за качеството на нашите услуги.

Конструмакс се доказва като надежден пазарен партньор с изграждането на редица офис сгради в град Варна, които понастоящем са напълно изкупени. Един от най- известните проекти на фирмата е строежът на винарна с хотелска част, ресторант и дегустационна зала в село Овчарово, който впечатлява не само с професионалното си изпълнение, но и със социалните цели, заложени в осъществяването му – а именно подпомагане на развитието на винен туризъм в един иначе слабо развит район. Но може би най-добре за професионализма и качеството на работа на фирмата свидетелстват щастливите собственици на редица едно- и двуфамилни къщи, построени от Конструмакс, които вече се радват на стабилността и комфорта, с които са изградени домовете им.

Но как стигнахме дотук? Подбрахме мотивиран и динамичен екип от професионалисти и сътрудници, които да се погрижат за всяко желание на нашите клиенти. Създадохме модерен уебсайт с изключително богата база от имоти и допълнителни услуги, която продължаваме да развиваме. Създадохме основите и продължаваме да разширяваме функционална мрежа от български и международни партньори. И ето че днес наличието на стотици наши доволни клиенти в редица страни по света потвърждава качеството и целесъобразността на усилията ни.

Нашият екип

Основите на нашия успех се коренят в силата и компетентността на нашите специалисти. Затова Купи в България подбра екип от опитни, талантливи и енергични професионалисти, които ще бъдат до Вас на всяка крачка от иначе често сложния процес на избор и покупка на имот. Трупайки през годините опит, знания и ентусиазъм, днес ние сме тук, за да Ви спестим време, нерви, пари и съмнения. Защото знаем, че не купувате просто къща, а дом, защото разбираме, че избирайки инвестиционния си имот, Вие избирате своето перспективно бъдеще.

Екип Купи в България

Нашите сътрудници и партньори

Именно водени от желанието си да помогнем на клиентите си във всеки аспект, изградихме професионален екип от опитни строителни специалисти, архитекти, финансови и правни консултанти. Ето защо можете да бъдете сигурни, че в наше лице ще намерите стабилен партньор и съветник, на когото можете да се доверите напълно.

Постепенно натрупаните през годините опит и контакти се превърнаха и в основа на дълготрайно сътрудничество с редица международни партньори. Съвместната ни работа допринася както за повишаване на качеството и разширяване на асортимента на услугите ни, така и за натрупването на все повече опит и знания на международно ниво.

Нашите услуги

За своите клиенти сме подбрали имоти от всяка категория – земеделски земи, инвестиционни имоти, офиси, къщи и апартаменти, от малките уютни селца до големите забързани градове на България.

Но ние не спираме дотук. За да Ви предложим максимален обхват на обслужване и да Ви спестим редица несигурности по пътя, добавихме към основната си дейност и множество допълнителни услуги. Така с наша помощ покупката на имот вече не трябва да е сложен и объркващ процес. Напротив. Ние правим всичко учудващо лесно - от пътуването Ви до България, през всички неоходими огледи и проучвания на имота, до осъществяването на покупката и изготвянето на необходимата документация, с нас ще откриете оптималното решение за всичко.

Нашата мисия и принципи

Като своя мисия компанията определя стремежа си да осъществява висококонкурентна дейност, предоставяйки на клиентите си висококачествени услуги, отговарящи максимално на изискванията и желанията им. С тази цел Купи в България е установила три основни фирмени принципа:

  • Предлагаме конкурентни цени и условия при покупко- продажба;
  • Не завишаваме цените на предлаганите имоти;
  • Огледите на имоти са безплатни и се осъществяват само след сключен договор за посредничество и разписан протокол за оглед, в които са регламентирани отговорностите и задълженията на двете страни.

 Специално за наште клиенти сме договорили редица отстъпки от различни доставчици- от довършителните работи по имота до цялостното му обзавеждане и оборудване.

Купи в България вече е доказала качествата и предимствата си пред мнозина. Убедете се сами в нашия професионализъм.


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам