Buy in BG logo
  • 0890 530 630
  • 052 630 830
  • 052 654 434

За нас

 

 

Кои сме ние?

Създадена през 2005 година, „Купи в България” бързо се налага като надежден партньор в покупко – продажбата на недвижими имоти. Собствениците на недвижими имоти разчитат на коректно отношение и прозрачни условия, а купувачите получават бърза и компетентна информация за имоти, отговарящи на критериите им за търсене. Тези основни принципи осигуряват на компанията над 20 000 предложения, което неминуемо довежда до увеличаване на запитванията от хиляди клиенти и повече успешни сделки. „Купи в България” постоянно се адаптира към нарастващите потребности и информираност на своите клиенти, като залага на предоставянето на точна и вярна информация, улеснява достъпа до нея и проучва всеки предлаган имот за скрити недостатъци, които клиентите често пропускат. 

Къде може да ни намерите?

Освен съвременните уебсайтове:

https://kupiv.bg/https://buyinbg.com/https://de.buyinbg.com/http://kupivbg.ru/http://www.kupivbg.bg/https://en.buyinbg.com/, компанията използва водещи печатни издания, онлайн портали, стационарна и външна реклама на предлаганите сгради и др., като по този начин осигурява много голяма видимост на офертите от страна на потенциални клиенти. Освен на българския, „Купи в България“ успешно се налага и на руския, немския и английския пазар.

Нашата дейност:

Разполагайки с информация за парцели, „Купи в България” оказва съдействие при подбора на подходящото петно за строителство, съобразно концепцията. Още във фаза „Идеен Проект”, „Купи в България” продава стотици имоти. Ежедневно, обработвайки огромен обем от информация, компанията отлично знае какво очакват клиентите и дава указания на архитектите за различните параметри на жилищата: изложение, тяхната квадратура, вътрешно разпределение на помещенията, гъвкави решения за обединение на отделни апартаменти и много други. Качеството на строителство се гарантира от строителна компания „Конструмакс”, част от корпоративната структура. Не на последно място, адекватната ценова политика, определена от „Купи в България” гарантира бърза реализация на обектите и доволни клиенти, закупили нов имот на добра цена.  

          

Мисия на фирмата:

Като своя мисия компанията определя стремежа си да осъществява висококонкурентна дейност, предоставяйки на клиентите си висококачествени услуги, отговарящи максимално на изискванията и желанията им.

С тази цел "Купи в България" е установила три основни фирмени принципа:

  • Предлагаме конкурентни цени и условия при покупко-продажба;
  • Не завишаваме цените на предлаганите имоти;
  • Огледите на имоти са безплатни и се осъществяват само след сключен договор за посредничество и разписан протокол за оглед, в които са регламентирани отговорностите и задълженията на двете страни.

Визия на фирмата:

Стремежите на "Купи в България" са следните:

  • да помогне на още повече хора да открият своето мечтано ново жилище или да продадат старото;
  • да бъдат още по-близо до своите клиенти, печелейки доверието им;
  • да предлагат още по-качествени услуги

Екипът на "Купи в България"

Основите на успеха се коренят в силата и компетентността на служителите. „Купи в България“ разполага с екип от опитни, талантливи и енергични професионалисти, които са най-важната част от целия процес на покупко – продажба на имот. Доверието от страна на клиентите е водеща цел на компанията.

 


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам