Buy in BG logo
 • 0894 477 344
 • 052 630 830
 • 052 654 434

Съдействие при продажба

Посредничество при продажбаЕдна от основните услуги предлагани от нашата компания е посредничеството при продажба на недвижим имот. Това се оказва не лека задача за голяма част от продавачите, поради липса на достатъчно време в напрегнатото и забързано ежедневие. Именно за това по- голяма част от продавачите са склонни да използват услугите на компетентни компании за недвижими имоти, които имат възможност за осъществяване на бърза продажба.

Защо да продадете Вашият имот с компания „Купи в България"?
 • Създадохме корпоативен сайт генериращ богата база от недвижими имоти с точна и не подвеждаща информация за предлаганите имоти;
 • Сайтът ни функционира на 4 езика- руски, английски, немски и български, което ни позволява да привличаме клиенти от различни националности;
 • Освен в Бългаия ние рекламираме в Русия, Германия и Англия посредством успешно изградена партньорска мрежа ;
 • Подготовяме необходимия пакет от документи за продажбата на Вашия имот;
 • Провеждаме огледи с реални клиенти в удобно за Вас време и ден;
 • Съдействаме при преговори с купувачи от различни националности;
 • Изготвяме предварителен договор за покупко- продажба, ако клиентът е чужденец изготвяме двуезичен договор;
 • Не изискваме от продавачите сключване на договор за ексклузивни права, единствено в случаите ако те не пожелаят това;
 • Съобразяваме се с желанието на собствениците за рекламата на имота, в случаите когато не желаят да се рекламира на места, където те рекламират;
 • Периодично консултираме продавача за актуалната пазарна цена на имота;
 • Не завишаваме цените на имотите;
 • Представяме на клиентите точна и ясна инфомация за Вашия имот.

 

Съвети за добра реклама на имот към продавачите

Предоставяне на точна информация за параметрите на имота

Аргумент: От особено важно значение е обявата за даден имот да не съдържа подвеждаща клиента инфомация. Представете си следния случай Вие сте клиент и виждате обява за 3-ен апатамент с площ 100 кв.м, с гараж и морска панорама за цена от 75 000Е, което отговаря напълно на вашите критерии. Обаждате се на собственика или на фирмата която го предлага и разбирате, че общата площ на имота не е 100 кв.м, а 95,6 кв.м, за гаража трябва да доплатите още 15 000 Е, а на всичко това морската панорама се вижда едва от единия край на терасата. В този случай, клиента остава разочарован и подведен и до оглед на имота в 95 % от случаите не се стига.

Обявете цена на имота еднаква за всички компании за недвижими имоти

Аргумент: Разминаването в цените на рекламиран от много фирми недвижим имот създава лоша репутация на продукта. Един и същ имот публикуван на различни цени, създава съмнение за качеството и реалната стойност на предлагания имот. Това кара купувачите да се чувстват подведени още в самото начало и да отказват възможността да осъществят оглед.

Съобщавайте още в самото начало ако имота е ипотекиран

Аргумент: Прикриването на всяка инфомация касаеща имота, която ще излезе на яве рано или късно създава недоверие към продавача и се стига до отказ от покупката на имота.

Публикувайте качествени снимки на имота

Аргумент: По статистически данни е доказано, че купувачите проявяват по- голям интерес към обявите съдържащи качествен снимков материал. Снимките трябва да представят реалното състояние на имота, заснет от всички страни, отвън и отвътре, ако е обзаведен- мебелировката, ако има панорама се заснема също. Помнете, че снимките са основно средство за добра реклама и бърза продажба на Вашият имот.

За продавачите

Създадохме специално за уважаваните от нас продавачи възможност сами да публикуват обявите си за продажба на нашият сайт www.kupiv.bg . Това става бързо с избирането на бутон Добави Имот, разположен в горната дясна страна на сайта. Добавянето на имот не изисква предварителна регистрация. След като  добавите имот, Вие ще получите автоматична регистрация с парола за достъп, която ще Ви бъде изпратена на имейла,  който сте оставили за контакт. Регистрирайки се в нашият сайт, Вие ще имате възможност да публикувате неограничен брой обяви за недвижими имоти, както и да ползвате другите функционалности създадени в потребителското меню.


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам