Свържете се с нас:

ул. Акад. Андрей Сахаров 19
9000 Варна, България

Отзиви от клиенти

Селектирахме част от безбройните мнения на нашите доволни клиенти, които станаха и наши приятели. Най-високата оценка за успешната ни работа са усмивките на хората след съвместно приключена сделка, благодарностите и подкрепата, които те ни дават:

Севдана Таушанова

Никол е изключително мила и внимателна. Беше насреща за всякакви въпроси и много отзивчива. Наех апартамент под наем чрез нея и документацията, която изготви беше на високо ниви и с изпипан детайл към всичко . Поздрави от Севдана и УСПЕХ !

Алпер Емурлов

Изключително коректен брокер, винаги съдейства с възникващите въпроси в процеса на работа.

Сибел

Тя е усмихната, търпелива и винаги готова да отговаря на вашите въпроси. Професионално и човешко отношение към клиента. Загрижена да помогне на клиентите и да предостави подкрепа при всички притеснения. Силно препоръчвам!

Борис Илиев

Благодаря на Катерина Мирчева, с чиято помощ процесът по намирането и закупуването на апартамент беше много по-лесен и приятен. Винаги готова да отговори на възникналите въпроси и да защити позицията на клиента. Освен с изключителен професионализъм, тя се отличава и със своя оптимизъм, целеустременост и не на последно място - с човешкото си отношение. Препоръчвам!

Исмаил Юсуф Исмаил

Здравейте! Комуникирал съм с десетки брокери, в период на търсене на жилище. Искам да изразя признателност на Катерина Мирчева, поради това че силно се отличава от всички други с коректност и да й кажа следното: ''Много уважаема Катя, не мога да повярвам какъв съм късметлия да попадна на брокер като теб! Бъди все така забавна, талантлива, усмихната! Няма какво друго да ти пожелая, освен да не се променяш никога! От сърце ти благодаря за всичко! Ти си един прекрасен човек!''

Мариела Голчева

Благодаря на Катерина Мирчева за изключителния професионализъм,внимание и специално човешко отношение към клиента.Толкова лъчезарна,усмихната и винаги готова да отговаря на вашите въпроси. Желая много здраве и професионални успехи!!!

Георги Костадинов

***** Професионално отношение,бърза реакция,конкретно подбрани оферти според направеното запитване без да се губи излишно време и най важното … резултат от свършената съвършено работа! Най - добрият брокер с който нашата компания е работила до момента в град Варна!

Ивелина Ненова

Очарована съм от професионалния подход и вниманието, което Елена ми оказва в процеса на намиране на най-добрия дом за мен и сина ми. Изключително коректна в комуникацията и винаги с готови решения на въпросите ми. Вярвам в перфектния краен резултат от съвместната ни дейност!

Севдана Таушанова

Благодаря на Елена Антонова за професионализма и отношението, с което се обърна към нашето семейство при консултациите и обявите в търсене на бъдещия ни дом. Успех в работата и желаем здраве и все така отзивчивост и лично отношение!

Надежда Маринова

Позитивна, усмихната, и красива млада дама, която наистина продава със сетивата си…Със сигурност ще намери дома на мечтите Ви, защото винаги търси и предлага най-хубавите жилища, които отговарят на всичките Ви изисквания…

Антония Станева

Ефективна, бърза, приятна комуникация и обратна връзка. Благодаря за съдействието и коректността! Препоръчвам.

Стела Димитрова

Бих искала да споделя удовлетворението си от фирма Купи в България като мой посредник при покупка на имот! Искам да изкажа специалните си благодарности на Катерина Мирчева като мой брокер! Благодаря и за цялото отделено време, внимание и търпение - от търсенето на апартамента до завършването на сделката! Катерина Мирчева е страхотен пример за един млад и много целеустремен професионалист, който е осъзнал разковничето на това как да удовлетвориш своите клиенти! Изключително стриктна, търпелива и последователна, напълно откровено смятам, че нямаше как да си свърши работата по-добре! Изцяло защитаваше интересите ми като неин клиент и в същото време ми създаде усещането, че все едно работя с приятел – удоволствие бе да се работи с нея.

Пламена Петкова

Изключителен човек и професионалист! Лесно и приятно се работихме заедно.

Георги Панайотов

"Голямо удоволствие е да се работи с Вероника, много добър, усмихнат и позитивен човек. Покупката на имот с нейната помощ беше много лесна, за което съм и много благодарен."

Ханспетер Фрай - Швейцария

Без съмнение „Купи в България“ изглежда, че има много ангажирани служители.

Обхватът на услугите е без забележки - от смяна на партиди за ток и вода, банкова сметка, лична карта до сключване на застраховка и др.

Утвърдени нотариуси проверяват документите по сделката, имат лицензирани преводачи, а в случай на отсъствие, предлагат представляване чрез пълномощно за сключване на договор. Пълен пакет с услуги, който удовлетворява всяко желание.

Не знам на кого трябва да благодаря, че моята брокерка беше Розина Щолле, но съм много благодарен за това.

Професионалната компетентност на Розина и нейната коректност са точно такива, каквито човек би си пожелал.

Освен това тя има особено приятно излъчване и желанието й да помогне, както и търпението и не са просто тактика на продажбите, а искрено и идва от сърце.

Като клиент, говорещ немски, тя също е перфектен преводач и разбира, както  българската, така и немската или швейцарската душа.

Мога само да препоръчам компанията „Купи в България“.

Ханспетер Фрай - Швейцария

Клаус и Елке Блок - Германия

Още в Германия осъществихме първоначален контакт с компанията „Купи в България“.

Избрахме апартаменти от обширното портфолио и заявихме нашия интерес.

Още при първия контакт беше отговорено много бързо и много професионално.

На 6 октомври 2020 г. летяхме вече за Варна и след като пристигнахме, бяхме взети от г-жа Щолле от нашия хотел, за да разгледаме апартаментите.

Самото посрещане беше много топло и тя беше много добре подготвена за нашите желания.

След като започнахме огледа на първите апартаменти, г-жа Щолле разпозна много бързо какво търсим и какво не.

На петия оглед намерихме това, което търсихме.

Само ден по-късно подписахме договор за наем и бяхме горди наематели на красив апартамент във Варна, само на 300 метра от Черно море.

Можем да препоръчаме г-жа Щолле без проблем, ние се чувствахме много добре обгрижени от нея.

Г-жа Щолле е израстнала в Германия и говори перфектно немски.

За това кратко време намерихме много скъп приятел, благодаря ти, мила Розина.

Ще се радваме да се видим отново!

Едно много щастливо семейство.

Клаус и Елке Блок

Сузанне Цимерманн - Германия

Евгения се погрижи много добре за целия процес, от огледите до назначаването на нотариус. Тя също бързо разбра какъв имот търся и ми предложи само добри и красиви имоти в моя ценови сегмент.

Евгения е приятелски настроен и уважаван агент на недвижими имоти, можете абсолютно да разчитате на нея.

Благодаря ти за добрата работа и се радвам на моят красив имот.

Пожелавам на Евгения всичко най-добро за в бъдеще.

С. Цимерманн

Уве и Валтер от Германия

През лятото на 2020 г. търсих апартамент във Варна за баща ми и за мен.

Разбрах за „Купи в България“ благодарение на оферти на немски език в интернет. В допълнение към многото предложения, услугата да бъде предоставена на немски език беше важно за мен.

Г-жа Розина Щолле има отлични познания по немски език.

Първите запитвания бяха отговорени любезно. След кратко време успяхме да наемем апартамент чрез интернет. Оттогава г-жа Щолле придружава баща ми и мен. Дори след като договорът за наем бе подписан и апартаментът е предаден, г-жа Щолле е до нас, за да помогне.

Тъй като това не може да се приеме за даденост, има допълнителна звезда в допълнение към оценката от 5 звезди. Много благодаря.

Уве, сега във Варна.

Галина и Хайнц - Германия

На първо място бихме искали да благодарим за всичко на целия екип на „Купи в България“ . Но особено благодарим на Евгения Гутева за нейния ангажимент, който ни доведе до покупка на желания обект за кратко време.

Евгения работи много целенасочено и компетентно, надеждна е и говори много добре немски и винаги е много приятелски настроена.

Престоят ни в България през октомври 2020 г. беше много ограничен, но благодарение на помощта на Евгения, нейните контакти и ангажираност, това доведе до успех в краткосрочен план.

Тъй като не успяхме да останем до назначаването на нотариус за сделката, подписахме пълномощното на Евгения, която ни представлява пред нотариус и успешно завърши сделката за нас.

Дори само услугата, която предостави фирмата „Купи в България“ да ни вземе директно от хотела за огледите на избраните обекти, показва доколко се интересуват и държат на добро сътрудничество и обслужване.

По пътя към обектите, които искахме да посетим, използвахме времето, за да попитаме Евгения всичко, което си струва и е важно да знаем, и получихме на всичките си въпроси удовлетворяващи отговори.

Ние сме много щастливи, че се запознахме с Евгения и ще поддържаме връзка и в бъдеще, можем горещо да препоръчаме Евгения.

Галина и Хайнц

Семейство Шпайдел - Германия

Здравейте,

Бяхме много доволни от консултациите, ангажираността и предложенията на г-жа Гутева. Нейните препоръки  бяха много добри и ни доведоха до желания от нас имот за много кратко време. Г-жа Гутева работи много решително и компетентно. Тя е надеждна, говори добре немски и винаги е много дружелюбна. Тя е загрижена да помогне на клиентите по всички въпроси и да предостави подкрепа при всички формалности и притеснения. Бяхме развълнувани и щастливи, че се запознахме с г-жа Гутева и уверено я препоръчаме.

Сърдечни поздрави,

Семейство Шпайдел

Рюдигер и Бригите - Германия

Ние се чувстваме много добре и сме добре уредени благодарение на помощта на Розина Щолле и компания за недвижими имоти Купи в България. Толкова сме щастливи, че намерихме мечтаната ни къща с Розина Щолле и нейната фирма. Можем само горещо да препоръчаме нея и фирмата и, всичко се получи чудесно въпреки коронавируса. Дори след покупката отново бяхме в много добри ръце с Розина Щолле. Благодарим!

Поздрави от Рюдигер и Бригите

Карла и Курт - Германия

Аз и Карла бихме искали сърдечно да благодарим на Розина Щолле за отличната работа. Нейното дружелюбие и безупречна компетентност ни бяха от голяма полза. Ние сме много очаровани от цялото обслужване и високо препоръчваме нейната компания за недвижими имоти. Наистина много ни харесва в България.

Карла и Курт

Александър Тринко - Германия

Искам да напиша няколко думи, защото бях много доволен от консултацията и грижата от компания за недвижими имоти Купи в България и от брокера Розина Щолле, когато пристигнах aвгуст месец тази година и търсих жилище във Варна. Много ми помогнаха при намиране на подходящата банка и откриване на банкова сметка. Също така организацията по издаването на лична карта беше перфектна.

Изключително я препоръчвам за немскоговорящи клиенти, тъй като г-жа Щолле говори перфектно немски и е винаги много отзивчива. Много доволен останах и искам отново да благодаря на г-жа Щолле.

Александър от гр. Халле, а сега от Варна.

Мила и Франк Бьом, Германия

Здравейте, скъпа Розина и целия екип на "Купи в България",

Ние от дълго време сме клиенти на "Купи в България", от края на 2019 г. до днес. Нашето желание беше да намерим малко уютно жилище до морето за милата ни свекърва. Страницата на "Купи в България" веднага ни хареса (сега даже е станала още по-добре). Много информация за страната, хората и законите, разбира се, с точни обяснения на услуги, обекти и цени. Първият ни контакт с фирмата беше приет много приятелски. И така се запознахме с перфектната брокерка Розина Щолле. Изпратихме и критериите и получихме много интересни оферти и отговори на всичките ни въпроси. Така успяхме да стесним кръга на търсене.

Следващата стъпка – оглед на жилищата и разписване на предварителен договор. Това кратко пътуване продължи само 2 дни и беше супер организирано: от летище Варна до полета обратно бяхме посрещнати, придружени и подкрепени. Всички документи (за продавач, нотариус, данъчно и така нататък) ги приготви Розина Щолле. Сега имаме точното жилище, което искахме да имаме.

По време на цялата процедура винаги сме били в контакт с Розина Щолле - и през уикенда, и през почивните дни. Също така въпросите относно нотариалните разходи и данъци успяхме да ги изясним бързо, благодарение на помощта на Розина.

За това ние много искаме да благодарим на всички служители на " Купи в България". И въпреки че в условията на пандемия не е лесно, екипът на "Купи в България" винаги е насреща.

Много поздрави,

Мила и Франк Бъом

Ердинг, Германия

Айсел Али

"Благодарим за страхотното отношение. Затова, че ни помогнахте да си намерим идеалния имот, който си търсихме. Пожелаваме ви успехи занапред. Благодарим Ви от сърце!"

Иван Здравков Петков

"Бях решил да закупя жилище. Носочих се към Радост 10, където ме посрещна Вероника Георгиева. Обясних какво търся, за каква сума и за каква цел. Тя ме изслуша търпеливо и взе нещата при сърце. Беше до мен в най-решителния момент и се отзоваваше на всеки мой каприз през периода на финализиране на нещата. Накрая получих това, което желая на сто процента. Благодаря за професионалното отношение, Вероника!"

Мариана Григорова

"Много сме доволни от бързата реакция при намиране на подходящ апартамент. Фирмата е с дългогодишен опит и отлично се справи и пое всички документи, нужни за осъществяване на сделката. Бихме препоръчали!"

Таня Русева

"Силно съм впечатлена от огромното търпение и дипломатичност на Вероника. Доволна съм, че имах удоволствието да работя с нея"

Станислава Стойчева

"Нямам препоръки, продължавайте в същия дух! Най-добрите сте на пазара!" 

Мануела Манолова

"Моля, продължавайте в същата посока, защото тя е правилната! Дерзайте"

Стоян Петров Ангелов

"Мария е прекрасен брокер! Целия колектив са велики!"

Магдалена Русева

"Качествено обслужване, изпълнение и изчерпателна информация във всеки етап!"

Елица Иванова Милкова

"От съвместната си работа с фирма "Купи в България" и конкретно г-н Михаил Георгиев съм с отлични впечатления от неговия професионализъм, работа с клиенти, бързината и организация на целия процес по покупката на имоти. Препоръчваме го! За мен беше удоволствие!"

Огнян и Диляна Огнянови

"След дългогодишни огледи и работа с различни агенции, Вие ни помогнахте да открием своето бъдещо жилище, което отговаря на изискванията ни за местоположение, изложение и разпределение.

До сега винаги сте били отзивчиви, внимателни и отговорни, което ни кара да вярваме, че ще заживеем в мечтания ни дом съвсем скоро в предвидения срок" 

Нина Пенева

"Превъзходни в своята идейност, изобретателност и постоянство! Препоръчвам на целия екип здраве и упоритост в осъществяване на проектите и поставените дългосрочни цели!" 

Надежда Желева

"Изключително любезно и професионално отношение, удоволствие е да се работи с Вас!" 

Севдие Азис

"Професионализъм, много ни помогна при избор на апартамент, винаги усмихната и с добро настроение."

Деан Георгиев

"Изказвам искрената си благодарност към Вас и цялата агенция за високия професионализъм и стил на работа. Благодарение на Вас реализирах с лекота един проект, който планирам отдавна, а именно закупуване на жилище в гр.Варна. Пожелавам Ви здраве и още повече успехи в професионален план." 

Здравка Костова (Сузана)

"Плами е един млад и нахъсан специалист. Много лъчезарна, винаги усмихната и приветлива. Продължавай все така напред и нагоре."

Затие Шефкет

"Доволна съм от обслужването и отношението на компанията за недвижими имоти в лицето на Силвио Митев и искрено благодаря!"

Красимира Йовчева Петрова

"Г-н Михаил Георгиев е пример за компетентен и енергичен млад професионалист в сферата на бързо променящата се картина на пазара на недвижими имоти в град като Варна.

Искам само да подчертая, че преди да закупя желаното от мен жилище, ми се наложи да сменя двама брокери, които му загубиха ценно време и пари (живеех на квартира) без постигане на конкретен резултат. 

За един относително кратък период от време ние постигнахме желаната от мен цел - жилище в предпочитания от мен квартал, квадратура, цена и прекрасен изглед към морето. Същевременно искам да подчертая и човешките му качества, така необходими в професията - почтеност, деликатност и искреност, които ме предразположиха да му се доверя. От огледа, проверките в Службата по вписвания, тежести, изрядност на документацията до сделката при нотариуса усещах необходимата морална и професионална опора. В момента най-сетне съм щастлива с детето си, че имаме мечтания от нас дом, благодарение на г-н Михаил Георгиев, когото бих препоръчала на всеки мой приятел в подобна ситуация."

Лъчезар Лазаров

"Изключително доволен съм от вниманието, информацията и отношнието по повод сключена сделка за покупка на собственото ми жилище! Препоръчвам услугите на г-жа Мария Христова - истински професионалист и консултант! Убедете се сами!"

Екатерина Жежу

"Много добре организирана и подготвена. Уважително и хубаво отношение към клиенти. Много коректна и отговаря на всички въпроси много ясно. Приятно да се работи. Много съм доволна!"

Мирослава Комарска

"За мен беше удоволствие да работя с Вероника Георгиева. Много е отзивчива и винаги отговаря компетентно на всичките ми въпроси. Изключително отзивчива и позитивна!"

Ралица Великова

"В избора ни на жилище Вероника съдейства с подходящи предложения и изключително професионално и компетентно отношение."

Камен Милушев

"За Пламена Димитрова

Изключителен професионалист, много обстоятелствено обяснява, изслушва, съветва и е коректна."

Севда Мехмед

"Много съм доволна от Пламена!"

Ралица Петрова

"Доволна от Пламена, професионалист в областта на продажбите!"

Милена Христова

"Изказвам огромни благодарности към Пламена. Отзивчива, винаги внимателна и огромен професионалист."

Димитър Димитров

"Искам да изразя благодарност към Силвио Митев за вниманието, което ни отделя винаги, когато сме имали нужда от това."

Гюлтен Юзеир

"През 2017 година купихме апартамент от фирма "Конструмакс" с брокер Пламена Димитрова. Сделката беше успешно направена благодарение на нея. Тя беше ангажирана така, като че ли купуваше имота за себе си.

Отговаряше търпеливо на всички наши въпроси. Тя е изключителен професионалист, но преди всичко приятел и човек!

Препоръчваме я на всички наши приятели!"

Джемиле Ахмедова

"Моето мнение за Пламена е: че е искрена и обяснява винаги подробно за всичо и е винаги усмихната. Пожелавам винаги да бъде така да продължи да е все усмихната и любезна. Останахме много доволни от нея."

Еленка Петрова-Димитрова

"Винаги усмихната, точна и на всеки зададен въпрос от наша страна сме получили точен и обстоен отговор."

Георги Меразчиев

"Отлично отношение и професионализъм. Много съм доволен и нямам абсолютно никакви забележки."

Веселин Венков

"Може да кажа, че много съм доволен във всичко, което ми се предложи от фирмата - компетентност, откровеност, откритост и се почувствах много доволен и задоволен от всичко. В бъдеще, ако имам проблем, ще се обръщам винаги към фирмата и ще вярвам, че винаги те ще ми помогнат. Работих с Мартин Минчев."

Веселин Венков

Николина Стоянова Върбанова

"Изказвам благодарност и признателност към брокер Женя Балева от "Купи в България" за компетентното й и добро отношение, което получих при закупуването ми на апартамент в Жилищна сграда "Сахаров". Тя се отзоваваше винаги с желание, когато беше помолена за огледи и справки относно строежа на обекта."

Николина Стоянова Върбанова

Христо Трифонов Трифонов

"С чувство на благодарност! Перфектно свършена работа, професионално и перфектно! Успех с бъдещи проекти, да радвате своите клиенти. На целия колектив пожелаваме здраве и щастие."

Христо Трифонов Трифонов

Станислав Иванов

"Благодаря за оказаното съдействие и разбиране. Елизабет беше отзивчива и ми помогна във всеки момент на нужда. Доволен съм от качеството на строежа и подземен паркинг."

Станислав Иванов

Веселина Пламенова Петрова

"С пожелание за постигане на още по-голям професионализъм във всяко начинание. Винаги бъдете креативни и иновативни. Успех!"

Веселина Пламенова Петрова

Полина Пенева

"Пламена беше безкрайно отзивчива всеки път, когато имахме въпрос. Винаги на линия с усмивка ни държеше в течение с всички промени! Благодарим!"

Полина Пенева

Светослав Балкански

"Благодаря за положените усилия и за коректността. Пожелавам Ви много успехи, здраве и да се развивате в голям мащаб!"

Светослав Балкански

Полина Иванова-Желязкова

"Благодаря изключително на Мария Златева за професионализма, търпението и отношението към нас. Желая Ви най-вече здраве, продължавайте да работите с толкова страст и желание!"

Полина Иванова-Желязкова

Галина Енева

"Да сте живи и здрави, за да радвате хората!"

Галина Енева

Марияна Тодорова

"Професионализъм!"

Марияна Тодорова

Селвер Тасим

"Огромни благодарности на целия екип за професионалното отношение и разбиране към нас и нашата фирма "Американ Ортодонтикс"!

Препоръчваме на всеки, който търси качествено обслужване и приятелско отношение с доверие да се възползва от услугите на "Купи в България"!"

Селвер Тасим

Венцислав Димитров

"Екип от супер коректни и позитивни млади хора, които сбъдват мечти. Хиляди благодарности и много успехи занапред!"

Венцислав Димитров

Росица Николова

"Благодаря за проявения професионализъм. През цялото време, по всички въпроси, тя беше - Пламена - неотлъчно до нас. Много успехи и занапред!"

Росица Николова

Георги Алексиев

„Изключително съм доволен от отношението на целия екип. Големи професионалисти са! Качеството на сградата е много добро. Оставам Ваш клиент за в бъдеще и ще ви препоръчам на мои роднини и приятели. Пожелания за много успехи!"                                                                                                                            

Георги Алексиев

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!


Моля попълнете информацията в полето!


Моля попълнете информацията в полето!

Полетата, маркирани със *, са задължителни за попълване!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Забравена парола

Забравена парола

Моля попълнете информацията в полето!

Вход

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

Регистрирай се, за да си ПЪРВИЯТ, който вижда нашите СПЕЦИАЛНИ И ТАЙНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!

Когато се регистрирате, ще имате възможност:

  • Да добавяте имоти за продажба/наем;
  • Да запаметявате любимите си имоти;
  • Да поставяте оценка и коментар за нашите брокери;
  • Да получавате първи информация за стартиращи нови проекти на ексклузивните ни партньори преди да излязат на пазара за продажба;
  • Да заявявате критериите си за търсене и да получавате имейли с предложения, отговарящи на критериите Ви, при постъпване на нови оферти в сайта;

Вход Регистрация