Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434

Огледи на недвижими имоти

 Закупуването на недвижим имот е често едно от най - важните стъпки в нашия живот, а обявите в Интернет могат да бъдат подвеждащи. Съществена част от покупката на недвижим имот е огледът. Добре организиран оглед ще ви информира за самия недвижим имот, предмет на огледа, околностите, местоположението и разстоянието до по - важните удобства и забележителности, докато се чуствате добре сред приятели. Вярваме в персоналния, приятелски подход и винаги даваме повече на клиентите си.

Управляваме богата и разнообразна база от недвижими имоти: градски апартаменти, подходящи за целогодишно обитаване, ваканционни жилища, къщи и вили, бизнес имоти и хотели за продажба, лозя, ниви и поземлени имоти.

Компания „Купи в България" не начислява такси за осъществяване на оглед. Огледите се провеждат в удобно за клиента време и ден, дори и през почивните дни /събота и неделя/ след предварителна уговорка с брокер от фирмата. Добре е да ни информирате в аванс, за да можем да организираме оглед, който ще Ви предостави цялостна информация за желания от вас имот.

Огледите се провеждат с комфортен, фирмен автомобил и компетентен брокер на компанията.

В случай че не разполагате с настаняване, ние ще запазим стая в един от хотелите, с които работим.

В корпоративната структура на компания „Купи в България" се присъедини и туроператорът „БГ Травел Клуб", което ни позволява да предлагаме на нашите клиенти голям избор от хотели за настаняване и разширяване на асортимента от услуги, които предлагаме.

Ако сте избрали имот, който искате да посетите, не се колебайте да се свържете с нас!

 


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам