Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434

Ръководство на купувача

Изберете Вашия имот онлайн, обърнете се към нас и нашият екип от професионалисти ще Ви съдейства във всеки един етап от процеса по закупуване и ще извърши всичко необходимо за да Ви спести ценно време и пари. За по-голямо удобство на нашите клиенти, ние предлагаме услугатаоглед на имот с представител на нашата компания, който ще Ви запознае с всички интересни факти за имота - местоположение, особености на района, природни забележителности и др.
 

Ние от компания „Купи в България" знаем колко е важно закупуването и избора на правилния имот. Поради тази причина се стараем да покажем максимално много обекти в един ден, за да може клиента да добие ясна представа за обстановката на пазара, какво се предлага и да е сигурен в избора, който ще направи. След предварително заявен оглед в рамките на един ден можем да Ви покажем от 3 до 7 обекта, в зависимост от началният час на огледа.

Имотът, който Вие сте избрали и отговаря на Вашите критерии се резервира, за по-голяма сигурност на клиента. Към датата на подписване на резевационна форма или предварителен договор, ние осъществяваме проверка на имота за висящи ипотеки и възбрани. Стойността на резервацията се определя от собственика на имота, обикновенно е 1000- 3000 Евро. В период до 30 дни се подписва Предварителен договор със собственика и се заплаща част от цената на имота в зависимост от споразумението с продавача. Предварителният договор се подготвя от нашия екип съвместно с компетентен юристконсулт. След като клиента се запознае с условията на договора, го подписва лично или чрез негов, упълномощен представител. В този договор се описват подробно начина на плащане, размера на депозита и датата на сключване на окончателния договор.

Последната стъпка от процеса на покупката е подписването на Нотариалния Акт (Окончателен договор) пред нотариус, след като цялата сума за имота е платена. Обикновенно местните данъци и нотариални такси са за сметка на купувача, ако не е уговорено друго с продавача.

 


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам