Свържете се с нас:

ул. Акад. Андрей Сахаров 19
9000 Варна, България

Усъвършенстване на продажбените умения на брокерите в компания за недвижими имоти Купи в България

Публикувана на: 20 06 2023

Усъвършенстване на продажбените умения на брокерите в компания за недвижими имоти Купи в България

Добре дошли в статията, в която ще ви разкажем за ангажимента на нашата компания за недвижими имоти към професионализма и грижата към персонала и клиентите. Вярваме, че най-добрите резултати се постигат, когато имаме добре обучен и мотивиран екип, който предлага високо качество на услугите и изгражда доверие сред клиентите.

В тази насока, нашите брокери преминаха специализирано обучение, фокусирано върху усъвършенстване на техните продажбени умения. Разгледахме редица ключови теми, които ни помагат да разберем нуждите и предпочитанията на съвременните продавачи и купувачи. Основният ни приоритет е да сме в крак с времето и да отговорим на техните високи очаквания.

Една от съществените теми, които разглеждаме, е какво искат продавачите днес. Разбираме, че техните нужди и предпочитания се променят, затова актуализираме нашите стратегии, за да отговорим на тези промени и да предложим индивидуален подход към всеки продавач.

Също така, ние разгледахме и въпроса за сътрудничеството с различни клиенти. Разбираме, че не всеки е подходящ за нас и ние не сме подходящи за всеки. Следователно, инвестираме време и ресурси, за да идентифицираме с кои клиенти да работим и с кои не. Това ни помага да построим здрави взаимоотношения, които водят до успешни сделки и доволни клиенти.

Нашите брокери имат редовни срещи и обучения, които помагат да поддържат високото си ниво на продажбени умения. В рамките на тези срещи, те представят отчети за свършената работа и споделят добри практики помежду си. Това създава обстановка на сътрудничество и взаимна подкрепа, която е от съществено значение за развитието и успеха на нашите брокери.

Едно от най-големите предизвикателства в процеса на продажбите са възраженията на клиентите. В тази връзка, ние предоставяме на нашите брокери специфични инструменти и скриптове, които да им помогнат да се справят с често срещаните възражения, като "Г-н Договор Не подписвам", "Адрес: Документи не Давам" и "Телефон: Комисионна не плащам!". Тези стратегии им помагат да се посрещнат с увереност във всяка ситуация и да открият решения, които удовлетворяват и клиента.

В индустрията на недвижимите имоти често се сблъскваме с купувачи, които имат високи изисквания, но ограничен бюджет. В такива случаи, ние предоставяме нашите брокери със стратегии и инструменти, които им помагат да открият компромиси и алтернативни решения, които да отговарят на нуждите на купувачите, без да надхвърлят техния бюджет.

Идентифицирането на потенциални клиенти е от решаващо значение за успеха на нашите брокери. Затова, ние разработваме въпросници, които им помагат да разберат нуждите и целите на купувачите още от първата среща. Това им позволява да изградят персонализирано взаимоотношение и да предложат решения, които отговарят на техните изисквания.

Също така, важна част от нашия подход е и работата с продавачи. Разбираме, че продавачите имат определени очаквания и въпроси относно процеса на продажба. Затова, ние разработваме въпросници и скриптове, които помагат на нашите брокери да се подготвят за срещите с продавачите и да отговорят на техните нужди и въпроси.

Ние също така активно подкрепяме нашите брокери в процеса на огледите на недвижимите имоти. Те разполагат със специфични техники и инструменти, които им помагат да се насочат към ключовите характеристики на имота и да предложат предимствата му на потенциалните купувачи. Това увеличава шанса ни с поне 30% да получим оферта за имота.

Със сигурност можем да твърдим, че инвестираме в обучението и развитието на нашите брокери, за да предоставим най-високо качество на услугите и да създадем доверие сред клиентите. Вярваме, че само постиженията и отличните резултати на нашите брокери могат да гарантират нашата репутация и дългосрочни успехи в индустрията на недвижимите имоти.

Ние сме готови да продължим да инвестираме в нашите брокери и да развиваме техните професионални умения и компетентности. С увереност и ангажираност, ние се стремим да бъдем водеща компания в бранша на недвижимите имоти и да предлагаме най-доброто на нашите клиенти.

В заключение, професионализмът и грижата към персонала и клиентите са основни ценности, които нашата компания за недвижими имоти носи със себе си. Продължаваме да развиваме и подобряваме нашите методи и подходи, за да гарантираме, че всеки клиент получава най-доброто възможно обслужване и се чувства пълноценно обгрижен и подкрепен през целия процес на сделката.

Споделете:

Още статии:

"Купи в България" подкрепи Жеко Георгиев - участник в Планинско изкачване Тодор Славов

На 9-ти и 10-ти септември се проведе състезанието Планинско изкачване Тодор Славов, в което "Купи в България" подкрепи един от участниците....виж повече

12 09 2023

Поредна успешна благотворителна инициатива на Купи в България

Прочетете как 'Купи в България' събра големи количества дарения за бездомните животни в сътрудничество с Animal Hope Varna. Вижте какво беше постигнато и как можете да се включите и в бъдеще....виж повече

05 09 2023

Дарителска кампания "Всеки заслужава да бъде герой"

"Купи в България" и Animal Hope Varna с дарителска кампания за бездомните животни в гр. Варна. ...виж повече

24 08 2023

Жилищна сграда "Невен" с Акт 16!

Компания за недвижими имоти "Купи в България" и строителна компания "Конструмакс" отпразнуваха въвеждането на сградата в експлоатация на 20.07.2023 година. ...виж повече

24 07 2023

Програма за препоръки на Купи в България

Програмата за препоръки предлага парична награда от комисиона за всеки от вас, който ни препоръча на свой приятел или познат....виж повече

07 06 2023

Вдъхновяващо тиймбилдинг приключение в Кушадасъ, Турция: Отключване на синергията в нашия екип

Отплувахме на едно незабравимо тиймбилдинг приключение в Кушадасъ, Турция, което отключи нашата екипна синергия. Прочетете статията, за да разберете как сме изживели зашеметяващи предизвикателства, се сдобихме с нови умения и засилихме връзките си....виж повече

05 06 2023
 • C-max center
 • Владислав
 • Флавия Гардън
 • Комплекс Медитеранеа
 • Сахаров 2
 • Радост 10
 • Средна гора
 • ХИКОВИ
 • БЕРГ
 • Feydom
 • ONE interior design
 • Сони-М
 • MMC
 • ТехноХит
 • КАМКО
 • Деймос Коррект
 • ФИЛБО

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!


Моля попълнете информацията в полето!


Моля попълнете информацията в полето!

Полетата, маркирани със *, са задължителни за попълване!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Забравена парола

Забравена парола

Моля попълнете информацията в полето!

Вход

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

Регистрирай се, за да си ПЪРВИЯТ, който вижда нашите СПЕЦИАЛНИ И ТАЙНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!

Когато се регистрирате, ще имате възможност:

 • Да добавяте имоти за продажба/наем;
 • Да запаметявате любимите си имоти;
 • Да поставяте оценка и коментар за нашите брокери;
 • Да получавате първи информация за стартиращи нови проекти на ексклузивните ни партньори преди да излязат на пазара за продажба;
 • Да заявявате критериите си за търсене и да получавате имейли с предложения, отговарящи на критериите Ви, при постъпване на нови оферти в сайта;

Вход Регистрация