Свържете се с нас:

ул. Акад. Андрей Сахаров 19
9000 Варна, България

Програма за препоръки на Купи в България

Публикувана на: 07 06 2023

Програма за препоръки на Купи в България

Ние, от Купи в България, сме в непрестанен стремеж да растем и да поддържаме както нашата репутация, така и нашите бизнес отношения. Нашата визия е да бъдем бранд, който доминира над всички останали и е предпочитаният избор при покупка или продажба на недвижими имоти. С оглед на това, че се стремим да бъдем безупречни в обслужването на нашите клиенти, решихме да създадем програма за препоръки, чрез която нашите съществуващи клиенти да ни съдействат при популяризирането на услугите ни пред други бъдещи клиенти.

Какво представлява „Програма за препоръки на Купи в България“?

Нашата програма за препоръки е уникална възможност за вас да изградите допълнителен доход, като препоръчвате нашата компания на хора, които търсят недвижими имоти. Вие свързвате потенциални клиенти с нас, а ние се грижим за останалото - от огледите и преговорите до успешното сключване на сделката. За всяка успешна сделка, осъществена благодарение на вашата препоръка, ще получите щедра комисионна.

Как може да ни препоръчате?

Препоръчването на нашата компания е ключова стъпка за успешното ви участие в нашата Партньорска Програма. Ето няколко идеи, които може да използвате за препоръчване на нашата компания:

Лично преживяване: Споделете с хората около вас вашите лични преживявания и положителни впечатления от работата с нас. Разкажете им за успешно сключените с нас сделки, как сме ви помогнали да намерите перфектния имот или как сме изпълнили високите ви очаквания. Вашите истории и препоръки ще подкрепят вашата привлекателност като брокер и ще насърчат хората да се свържат с нас.

Онлайн присъствие: Използвайте силата на социалните медии и онлайн платформите, за да споделите информация за нашата компания. Публикувайте снимки и видеа от успешни сделки, отзиви от доволни клиенти или събития, в които участваме. Активността ви в социалните медии ще създаде повече видимост и ще привлече вниманието на потенциални клиенти.

Лични срещи и събития: Вземете участие в локални събития, свързани с недвижимите имоти. Това ви дава възможността да срещнете хора, които са заинтересовани от недвижими имоти и да им разкажете за нашата компания. Запознайте се с хората лично, слушайте техните нужди и им предлагайте решения, които можем да предоставим. Това създава доверие и увереност в нашите услуги.

Възползвайте се от нашите ресурси: Използвайте маркетинговите материали, които предоставяме, за да представите нашата компания. Това включва брошури, флаери, визитки и други промоционални материали. Разпространете ги на места, където хората, заинтересовани от недвижими имоти, могат да ги забележат - супермаркети, кафета или други обществени места.

Надяваме се, че тези идеи ще ви вдъхновят и помогнат да препоръчате нашата компания по ефективен начин.

Кого мога да препоръчам?

Тъй като дейността ни е основно в гр. Варна и Черноморието, може да препоръчате хора, които търсят или продават имот в следните области – Варна, Добрич, Шумен, Бургас.

Кога ще получа своето комисионно възнаграждение?

Ще получите средствата си веднага щом сделката бъде финализирана.

Как да се присъедините към нашата програма за препоръки?

За да се присъедините към нашата програма за препоръки и да започнете да изграждате допълнителен доход, свържете се с нас на +359 52 630 830. Ние с нетърпение очакваме да ви предоставим подробна информация за програмата и да ви помогнем да стартирате успешното си партньорство с нас.

Не пропускайте възможността да спечелите допълнителни доходи и да работите в една от най-динамичните индустрии - недвижимите имоти. Станете нашия партньор и изградете своята успешна кариера с нас в Купи в България!

Споделете:

Още статии:

Пореден запомнящ се тиймбилдинг за "Купи в България"

Вижте как "Купи в България" проведе поредният си тиймбилдинг в Рила планина. ...виж повече

21 06 2024

Какви са интериорните тенденции в дома за 2024 година?

Представяме ви част от актуалните тенденции за интериора на домовете ни през 2024 година....виж повече

13 03 2024

Благотворителната кампания "Подари Коледна усмивка" зарадва 167 домакинства

Мащабна Коледна благотворителна инициатива и тази година от компания за недвижими имоти "Купи в България", подпомагаща възрастните хора в малки населени места около гр. Варна. ...виж повече

21 12 2023

Включи се в съвместната коледна инициатива на „Купи в България“ със zasiti.bg

Прочети статията за да разбереш как можеш да се включиш...виж повече

06 12 2023

„Купи в България“ и „Конструмакс“ с нов проект – Жилищна сграда „Възраждане“ в гр. Варна

Компания за недвижими имоти "Купи в България" и строителна компания "Конструмакс" представят на Вашето внимание нов ексклузивен проект - жилищна сграда "Възраждане"!...виж повече

02 10 2023

"Купи в България" подкрепи Жеко Георгиев - участник в Планинско изкачване Тодор Славов

На 9-ти и 10-ти септември се проведе състезанието Планинско изкачване Тодор Славов, в което "Купи в България" подкрепи един от участниците....виж повече

12 09 2023
  • Възраждане
  • C-max center
  • Владислав
  • Флавия Гардън

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!


Моля попълнете информацията в полето!


Моля попълнете информацията в полето!

Полетата, маркирани със *, са задължителни за попълване!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Забравена парола

Забравена парола

Моля попълнете информацията в полето!

Вход

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

Регистрирай се, за да си ПЪРВИЯТ, който вижда нашите СПЕЦИАЛНИ И ТАЙНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!

Когато се регистрирате, ще имате възможност:

  • Да добавяте имоти за продажба/наем;
  • Да запаметявате любимите си имоти;
  • Да поставяте оценка и коментар за нашите брокери;
  • Да получавате първи информация за стартиращи нови проекти на ексклузивните ни партньори преди да излязат на пазара за продажба;
  • Да заявявате критериите си за търсене и да получавате имейли с предложения, отговарящи на критериите Ви, при постъпване на нови оферти в сайта;

Вход Регистрация