Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434

ДФК Делфините с участие в Международен турнир

04.04.2019

В периода 29.03.2019-01.04.2019 г. се проведе международен Детско-юношески турнир по футбол Aqualife Spring Cup 2019 на новопостроеното футболно игрище в Спортен комплекс Aqualife – с. Кранево, като комплексът, заедно с ДФК „Делфините“ са и организатори на събитието.

 

Международният Детско–юношески турнир по футбол AQUALIFE SPRING CUP 2019  се провежда с цел развитие и популяризация на масовия футбол и в него взеха участие 8 отбора:

ДФК Делфините – Варна

ФК Черно Море – Варна

ФК Дунав – Русе

ФК Черноморец – Бургас

ФК Локомотив 1 - Санкт Петербург

ФК Локомотив 2 - Санкт Петербург

ФК Атлетик – Одеса

ФК Добруджа – Добрич

 

След всички проведени мачове и в двете групи, крайното класиране изглежда по следния начин:

1 място – ФК Черноморец – Бурас

2 място – ФК Локомотив 2 – Санкт Петербург

3 място – ФК Черно море - Варна

Детски футболен клуб „Делфините“ е създаден през 2009 година в гр. Варна. Компания за недвижими имоти „Купи в България“ е техен спонсор от близо 5 години и ги подкрепя във всяко едно тяхно участие. През изминалия уикенд момчетата от набор 2008 г. се постараха изключително много и се представиха достойно в Международния турнир. Бяха придружени от Директора на ДФК „Делфините“ – Илко Станчев и от своя треньор – Милен Маринов.

На официалното откриване на турнира, което беше на 30.03.2019 г. бе отслужен водосвет по повод откриването и на най-новото футболно игрище в комплекса. Участие взе и Фолклорен ансамбъл от гр. Търговище. Официални гости на събитието бяха кметът на с. Кранево – Румен Николов и Кристиан Димитров – Директор Дирекция „Спорт“ – Община Варна и управителя на комплекса – Орлин Джелепов.

Продължаваме да подкрепяме нашите момчета от ДФК „Делфините“ и им пожелаваме успех в следващите им участия!  

 

  

  


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам