Свържете се с нас:

ул. Акад. Андрей Сахаров 19
9000 Варна, България

Спестете време и усилия с нашето
Кредитно консултиране
Напълно безплатно!
Пътеводител в света на кредитите
Осигурете си експертно консултиране и идеалния имот с наша помощ!
Нашата услуга за кредитно консултиране е създадена, за да ви помогне да намерите най-подходящото и изгодно кредитно предложение за вашите имотни нужди.
ДСК
KBC
Revolution
CCB
Alianz
FiBank
Post bank
Unicredit
Revolution
Процес и методология
Нашата компания за недвижими имоти си сътрудничи успешно в кредитното консултиране с „Революшън кредит консулт” ООД,
вписани в Регистъра на кредитните посредници по чл.51, ал.1 от ЗКНИП, с рег.№ ВС1000025.
Прилага систематичен и доказан подход при консултирането за кредити, за да осигури най-доброто обслужване и резултати за нашите клиенти:
1. ЕТАП НА ЗАПИТВАНЕ
Клиентът се свързва с нас и изразява интерес към кредитна консултация.
2. ЕТАП НА СРЕЩА С КОНСУЛТАНТ
Нашите консултанти провеждат детайлна среща с клиента, за да разберат неговите финансови цели и нужди.
3. ЕТАП НА АНАЛИЗ И ОЦЕНКА
Нашите експерти извършват подробен анализ на клиентската финансова ситуация и оценяват възможностите за кредитиране.
4. ЕТАП НА ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Предлагаме на клиента най-подходящите кредитни предложения, които отговарят на неговите нужди и възможности.
5. ЕТАП НА ИЗБОР И СЪЛГАСУВАНЕ
Клиентът избира предпочитания кредит и се съгласува с нашите консултанти относно допълнителните детайли и условия.
6. ЕТАП НА КАНДИДАТСТВАНЕ И ПРЕГОВОРИ
Помагаме на клиента да кандидатства за избрания кредит и провеждаме преговори с финансовите институции от негово име.
7. ЕТАП НА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ИМОТНАТА МЕЧТА
Клиентът получава желания имот и постига финансовата стабилност, която му позволява да осъществи своите имотни мечти.
За нашите консултанти
Силвио Митев
Силвио Митев е кредитен консултант със стаж от 7 години в сферата на недвижимите имоти.
Виж повече
Борис Петров
Борис Петров е юрисконсулт със специализация в сферата на недвижимите имоти.
Виж повече
Мария Златева
С опит от над 14 години на имотния пазар, Мария Златева е висококвалифициран кредитен консултант.
Виж повече
С КАКВО ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ,
АКО НИ СЕ ДОВЕРИТЕ:
Предлагани услуги
Индивидуално кредитно
консултиране
Нашите опитни кредитни консултанти са на разположение да ви помогнат да получите най-добрите условия за кредитиране. Те ще анализират вашата финансова ситуация, ще ви предоставят информация за различни кредитни продукти и ще ви насочат към най-подходящите възможности.
ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ
Нашата компания предлага потребителски кредити, които са предназначени да удовлетворят личните финансови нужди на клиентите. Независимо дали имате нужда от почивка, покупка на автомобил или финансиране на образование, ние предлагаме гъвкави и конкурентни условия за потребителски кредити. С нас можете да получите бързо одобрение, индивидуално приспособени суми и разумни лихвени проценти.
Жилищен кредит
Ние разбираме, че закупуването на собствен дом е голямо предизвикателство и важен момент в живота на всеки. Разбираме и че изобилието от въпросителни може да затрудни взимането на решение. Затова, ние ще ви помогнем да направите информиран и отговорен избор, като представим подходящ вариант за вас и обсъдим спецификите на офертите.
Ипотечен КРЕДИТ
За тези, които желаят да инвестират в недвижими имоти или да рефинансират настоящи ипотечни заеми, предлагаме и консултации за ипотечни кредити. С нашите ипотечни решения можете да финансирате закупуването на имот, да получите по-изгодни условия за настоящия си ипотечен кредит или да използвате стойността на недвижимия имот за други инвестиционни проекти.
СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ФИНАНСИРАНЕ
НА ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОЕКТ
Ако имате амбиции да инвестирате в недвижими имоти или други инвестиционни проекти, ние предлагаме съдействие за финансиране. Нашите експерти ще ви помогнат да се запознаете с възможностите за финансиране на вашия проект, да изготвите бизнес план и да се свържете с подходящи финансови институции или инвеститори.
РЕФИНАНСИРАНЕ НА
КРЕДИТ
Ако търсите по-изгодни условия за настоящи кредити или искате да обедините различни заеми в едно по-лесно за управление решение, предлагаме възможности за рефинансиране на кредити. Чрез нашите услуги за рефинансиране можете да намалите лихвените проценти, да промените срока на погасяване и да улесните финансовото си положение.
Примерни случаи и успехи
1.
ПОДОБРЯВАНЕ НА КРЕДИТНИЯ ПРОФИЛ
Един от нашите клиенти имаше проблеми с ниската си кредитна оценка, което му затрудняваше получаването на желаната ипотечна сума. С помощта на нашите кредитни консултанти, той получи индивидуално консултиране и насоки за подобряване на своя кредитен профил. След няколко месеца активни действия и следване на нашите препоръки, клиентът успешно подобри кредитната си оценка и си осигури по-добри условия за кредитиране.
2.
КРЕДИТ ЗА ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ
Александър Димитров търсеше кредит за финансиране на инвестиционен проект в сферата на недвижимите имоти. Ние го консултирахме относно подходящите кредитни опции, проведохме детайлен анализ на финансовите му възможности и го насочихме към подходящи кредитори. Клиентът получи необходимото финансиране за своя проект и успешно го реализира.
3.
РЕФИНАНСИРАНЕ НА ИМОТ
Даниел Михайлов се сблъска със значителни разходи от текущия си ипотечен кредит. Ние му помогнахме да оцени възможностите за рефинансиране, проведохме преговори с нови кредитори и му предоставихме изчерпателен анализ на различните предложения. Клиентът успешно рефинансира своя имот, намали месечните си разходи и подобри финансовото си положение.
4.
РЕФИНАНСИРАНЕ НА ПОРТФЕЙЛ ОТ ИМОТИ
Младият предприемач Петър Сияров търсеше кредит за финансиране на инвестиционен проект в сферата на недвижимите имоти. Ние го консултирахме относно подходящите кредитни опции, проведохме детайлен анализ на финансовите му възможности и го насочихме към подходящи кредитори. Клиентът получи необходимото финансиране за своя проект и успешно го реализира
5.
КОМПЛЕКСНО ФИНАНСИРАНЕ НА ИМОТ
Никола Йорданов планираше да изгради жилищен комплекс, който изискваше значително финансиране от различни източници. Ние му предоставихме съдействие при структурирането на финансовия пакет, проведохме преговори с банки, инвеститори и го насочихме към подходящи финансови институции. Клиентът успя да осигури комплексното финансиране, необходимо за реализацията на проекта си, и успешно го завърши.
И ОЩЕ СТОТИЦИ ТАКИВА.
НИЕ ЩЕ ТИ ПОМОГНЕМ ДА НАМЕРИШ СВОЯ УСПЕХ.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:
КОНТАКТНА ФОРМА
Данни за контакт:
Предпочитан начин на контакт:
Съгласие за политика на поверителност:
0897 630 830
052 630 830
гр. Варна, 9000, ул. “Акад. Андрей
Сахаров” 19, вх. 1, партер
СВИДЕТЕЛСТВА И ПРЕПОРЪКИ
Благодарение на професионализма и експертните знания на екипа във вашата компания, успях да намеря идеалния дом за семейството си. Бих препоръчал вашите услуги на всеки, който търси надежден и компетентен партньор в недвижимите имоти.
Петър Иванов
9.05.2023
Кредитното консултиране, предоставено от вас, беше изключително полезно и информативно. Благодарение на вас, успях да намеря най-изгодното финансиране за своята нова къща. Препоръчвам ви на всички, които имат нужда от професионални съвети и подкрепа при сделките с недвижими имоти.
Мария Петрова
17.05.2023
Опитах се да продам своя имот самостоятелно, но без успех. След като се обърнах към вас, ми предложихте комплексен подход и добра маркетингова стратегия. Благодарение на вашия екип, продадох имота си бързо и на доста по-висока цена от очакваното. Горещо препоръчвам вас като надежден и ефективен партньор.
Иван Георгиев
22.05.2023
Вашата екипна работа и професионализъм са впечатляващи. Създадохте ни уникално преживяване и ни помогнахте да намерим идеалните условия, отговарящи на всички нашите изисквания. Препоръчвам ви с две ръце!
Елена Николова
30.05.2023
От началото до края на процеса на покупка на имота ми, вашата компания се грижеше за всички детайли и ме насърчаваше да вземам информирани решения. Съветите, които получих от вас, бяха от решаващо значение за успешната сделка. Препоръчвам ви на всеки, който желае да избегне ненужни грижи и притеснения.
Димитър Стоянов
13.06.2023
Очарован съм от отношението, което получих от вашите служители. Винаги бяха на разположение да отговорят на моите въпроси и да ме насърчат във всеки етап от процеса на покупка на имота ми. Бих препоръчал вашата компания на всеки, който търси индивидуално внимание и професионален подход.
Георги Михайлов
20.06.2023
Като купувач за първи път на имот, бях доста неспокоен и се сблъсквах с много въпроси. Вашият екип обаче ме насърчаваше и ми предостави цялата необходима информация, за да се почувствам уверен в своето решение. Благодарение на вас, сега съм горд собственик на своя собствен дом!
Анна Димитрова
30.06.2023
Получихме индивидуално и професионално обслужване от вашата компания при продажбата на нашия имот. Винаги бяхме информирани за напредъка на процеса и се чувствахме спокойни и уверени, че работим с най-добрите в бранша. Препоръчвам ви на всички, които търсят надежден партньор в сферата на недвижимите имоти.
Николай и Стела Тодорови
1.07.2023
След дълго време на търсене, успяхме да намерим идеалния имот благодарение на вашата компания. Вашата експертиза и познания в областта на недвижимите имоти и кредитното консултиране ни помогнаха да вземем осъзнато решение и да постигнем най-добрите условия за сделката. Препоръчвам ви на всеки, който търси надежден и компетентен брокер.
Илия и Диана Петрови
9.07.2023
Вашият екип извърши изключителна работа при продажбата на нашия имот. Бяхме впечатлени от вниманието към детайлите, професионализма и бързината, с които бяхме обслужени. Благодарение на вас, продадохме имота си по-бързо, отколкото очаквахме, и получихме справедлива цена за него. Препоръчвам ви на всички, които желаят успешна и безпроблемна сделка.
Павел и Стефка Георгиеви
18.07.2023
Често задавани въпроси
Какви услуги предлагате в областта на кредитното консултиране?
Какво прави вашия екип по-различен от другите кредитни консултанти?
Каква е процедурата за записване на консултация?
Колко време отнема процесът на кредитно консултиране?
Колко струва консултацията за кредит?
Какви са изискванията за получаване на жилищен/ипотечен кредит?
Мога ли да получа жилищен/ ипотечен кредит, ако имам лоша кредитна история?
Колко време отнема одобрението на жилищен/ ипотечен кредит?
Какво представлява предварително одобрение за жилищен/ипотечен кредит?
Какъв е процесът на събиране на необходимата документация за жилищен/ ипотечен кредит?
Как ще ми помогнете да избера най-подходящият кредитен продукт за мен?
Каква е разликата между жилищен и ипотечен кредит?
Какво се случва, ако имам въпроси или нужда от съвет след приключване на жилищен/ипотечния кредит?
БАНКИТЕ, С КОИТО РАБОТИМ:
Запитването е изпратено успешно!
БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ОТПРАВЕНОТО ЗАПИТВАНЕ!
СКОРО ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС.

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!


Моля попълнете информацията в полето!


Моля попълнете информацията в полето!

Полетата, маркирани със *, са задължителни за попълване!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Забравена парола

Забравена парола

Моля попълнете информацията в полето!

Вход

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

Регистрирай се, за да си ПЪРВИЯТ, който вижда нашите СПЕЦИАЛНИ И ТАЙНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!

Когато се регистрирате, ще имате възможност:

  • Да добавяте имоти за продажба/наем;
  • Да запаметявате любимите си имоти;
  • Да поставяте оценка и коментар за нашите брокери;
  • Да получавате първи информация за стартиращи нови проекти на ексклузивните ни партньори преди да излязат на пазара за продажба;
  • Да заявявате критериите си за търсене и да получавате имейли с предложения, отговарящи на критериите Ви, при постъпване на нови оферти в сайта;

Вход Регистрация