Свържете се с нас:

ул. Акад. Андрей Сахаров 19
9000 Варна, България

Катерина Мирчева

Брокер

3

години вКУПИ В БЪЛГАРИЯ

  • +359 892 630 830
  • 052 630 830

Катерина Мирчева

Брокер

  • k.mircheva@kupiv.bg
  • гр. Варна, 9000, ул. „Акад. Андрей Сахаров“ 19, вх. 1, партер
  • Английски
Добавете отзив
Образование: Индустриален мениджмънт - магистър

"Вярвам, че за всеки има идеалното местенце, което чака да бъде открито"

Започвайки да работя като брокер беше голямо вълнение и предизвикателство за мен. За щастие в компания за недвижими имоти „Купи в България“ попаднах в среда на професионалисти, на отзивчив екип от млади и амбициозни хора, които са насочени към положителните резултати и иновативните решения. Това ми даде възможността бързо да усвоя нови умения и да продължавам да надграждам познанията си за бързо променящия и развиващия се имотен сектор.

В работата, както и във всяко друго нещо, влагам сърцето и ума си и давам най-доброто от себе си. Вярвам, че с упоритост, постоянство и отговорно отношение можеш да създадеш чудесни партньорства. Умея да изслушвам човека отсреща, да разбирам предпочитанията и притесненията му, а също и да се поставям на негово място. През годините, живеейки в различни градове, знам колко е важно да намериш точното жилище, твоя дом. Домът е уют, топлина и спокойствие. Вярвам, че за всеки има идеалното местенце, което чака да бъде открито. Доверете ми се и нека заедно намерим Вашето.

Вижте актуални оферти от брокера Обратно към списък с брокери

Отзиви от клиенти за Катерина Мирчева

Сибел

Тя е усмихната, търпелива и винаги готова да отговаря на вашите въпроси. Професионално и човешко отношение към клиента. Загрижена да помогне на клиентите и да предостави подкрепа при всички притеснения. Силно препоръчвам!

Борис Илиев

Благодаря на Катерина Мирчева, с чиято помощ процесът по намирането и закупуването на апартамент беше много по-лесен и приятен. Винаги готова да отговори на възникналите въпроси и да защити позицията на клиента. Освен с изключителен професионализъм, тя се отличава и със своя оптимизъм, целеустременост и не на последно място - с човешкото си отношение. Препоръчвам!

Исмаил Юсуф Исмаил

Здравейте! Комуникирал съм с десетки брокери, в период на търсене на жилище. Искам да изразя признателност на Катерина Мирчева, поради това че силно се отличава от всички други с коректност и да й кажа следното: ''Много уважаема Катя, не мога да повярвам какъв съм късметлия да попадна на брокер като теб! Бъди все така забавна, талантлива, усмихната! Няма какво друго да ти пожелая, освен да не се променяш никога! От сърце ти благодаря за всичко! Ти си един прекрасен човек!''

Мариела Голчева

Благодаря на Катерина Мирчева за изключителния професионализъм,внимание и специално човешко отношение към клиента.Толкова лъчезарна,усмихната и винаги готова да отговаря на вашите въпроси. Желая много здраве и професионални успехи!!!

Антония Станева

Ефективна, бърза, приятна комуникация и обратна връзка. Благодаря за съдействието и коректността! Препоръчвам.

Стела Димитрова

Бих искала да споделя удовлетворението си от фирма Купи в България като мой посредник при покупка на имот! Искам да изкажа специалните си благодарности на Катерина Мирчева като мой брокер! Благодаря и за цялото отделено време, внимание и търпение - от търсенето на апартамента до завършването на сделката! Катерина Мирчева е страхотен пример за един млад и много целеустремен професионалист, който е осъзнал разковничето на това как да удовлетвориш своите клиенти! Изключително стриктна, търпелива и последователна, напълно откровено смятам, че нямаше как да си свърши работата по-добре! Изцяло защитаваше интересите ми като неин клиент и в същото време ми създаде усещането, че все едно работя с приятел – удоволствие бе да се работи с нея.

Пламена Петкова

Изключителен човек и професионалист! Лесно и приятно се работихме заедно.

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!


Моля попълнете информацията в полето!


Моля попълнете информацията в полето!

Полетата, маркирани със *, са задължителни за попълване!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Забравена парола

Забравена парола

Моля попълнете информацията в полето!

Вход

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

Регистрирай се, за да си ПЪРВИЯТ, който вижда нашите СПЕЦИАЛНИ И ТАЙНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!

Когато се регистрирате, ще имате възможност:

  • Да добавяте имоти за продажба/наем;
  • Да запаметявате любимите си имоти;
  • Да поставяте оценка и коментар за нашите брокери;
  • Да получавате първи информация за стартиращи нови проекти на ексклузивните ни партньори преди да излязат на пазара за продажба;
  • Да заявявате критериите си за търсене и да получавате имейли с предложения, отговарящи на критериите Ви, при постъпване на нови оферти в сайта;

Вход Регистрация