Свържете се с нас:

ул. Акад. Андрей Сахаров 19
9000 Варна, България

Силвио Митев от Купи в България с прекрасна инициатива за всички приятели на компанията

Публикувана на: 25 07 2022

Силвио Митев от Купи в България с прекрасна инициатива за всички приятели на компанията

Представяме Ви една изключително позитивна новина. Нашият представител в лицето на Силвио Митев е решил да зарадва всички негови настоящи и бъдещи клиенти с възможност за  участие в томбола за почивка за двама до топла дестинация в Чужбина.

Кой е Силвио Митев?

Силвио е един от най-успешните консултанти на недвижими имоти в гр. Варна и по-специално в компания за недвижими имоти „Купи в България“.  Той е в сферата на недвижимите имоти повече от 7 години и е реализирал над 550 успешни сделки. По негов адрес можем да чуем само суперлативи и чудесни отзиви от неговите клиенти и колеги.

Какво споделя накратко той за себе си и за начина си на работа?

Мога да Ви изброявам с часове за многобройните сделки, с индивидуални разрешени казуси от моя страна,  благодарни и доволни клиенти, признания, служебни титли и колко добър съм в това, което правя … НЕ, това вече го правят всички хора, които са се обърнали към мен за съдействие, за което сърдечно им Благодаря. За да си добър в това, което правиш, не е нужно да си най-умният, талантлив и мъдър човек. За да съм добър в това, което правя, особено в нашия бранш, е задължително да познавам целостта на материята на имотния сектор, за да мога да защитавам интересите на своите клиенти от начало да край. А материята на имотния сектор е необятна : изрядни документи за собственост, правилно декларирани имоти, право на строеж, обезщетения, параметри на застрояване, промяна на статут, ипотеки – тежести,  банково кредитиране, юрисконсулти, нотариално изповядване, строители, брокерски фирми и много други. Тук се намесвам Аз и моят перфектен екип от Купи в България и строителна компания Конструмакс, с които имам честта и щастието заедно да реализираме многобройни успешни проекти, сделки и да трупаме все повече удовлетворени и щастливи хора зад гърба си.

За мен „Купи в България“ и „Конструмакс“ не е работно място, а дом и семейство ! Следователно много успешно предлагам точно това на моите клиенти. Какво всъщност е семейството? Да е до теб, когато имаш нужда, но най-вече да се радва на твоето щастие като свое! Аз съм щастлив човек, което прави живота ми интересен, вървящ рамо до рамо с хората и възможността да спомогна за осъществяването на успешните имотни инвестиции, намирането на мечтания дом и продаването на имота, на който ще се радват следващите собственици.

Работя по различен и нестандартен стереотип от познатия в сектора. Всяка сделка и всеки клиент са различни и имат своя чар, особеност и предизвикателство. Затова не ходя по чужди стъпки, винаги оставям собствена следа. Следа, която води до ново приятелство!

Какво те накара да организираш тази томбола?

Ситуацията на пазара за недвижими имоти и обстановката в страната са изключително динамични и непознати за повечето хора. Искам да ги предизвикам да работя за тях, да ми се доверят и уверят в горе-описаните слова. Томболата е насочена към хора, които искат да намерят своя дом, хора, които желаят да инвестират в имоти, хора, които продават своето така скъпо жилище, хора, които да са част от моите клиенти, които ме канят в своя нов дом, които пишат чудесни препоръки за мен, които ми се обаждат и искат да направят поредната имотна инвестиция.

Томболата е вид благодарност за всички тях, за това, което съм , благодарение на всички тях. Винаги съм подкрепял активно различни благотворителни кампании и за своята годишнина в компанията реших, че искам да направя нещо смислено различно и затова избрах да организирам тази томбола, чиято награда е Подарък екскурзия за двама до топла дестинация в Чужбина за всички хора, които са решили да си купят или продадат имота с мен до 03 март 2023 година.  Датата не е случайна, искам на този прекрасен празник, да направя усмивката на един човек още по–голяма и искряща.

Какво трябва да направи човек, за да участва?

Играта стратира от понеделник 25.07.2022 и приключва на 03.03.2023.

Правилата на играта са следните:

 • Всеки един от клиентите, които се свързват с мен, трябва да ме уведомят, че искат да участват в томболата;
 • За да участваш в томболата, трябва или да купиш имот с мен или да продадеш имот с мен;
 • Ако и купиш, и продадеш имот с мен, шансовете ти за печалба се увеличават, тъй като участваш 2 пъти в томболата;
 • Ако вече си си купил/продал имот с мен и ме препоръчаш на твой приятел, който си купи или продаде имота с мен, и ти, приятелю,  участваш в томболата.

Как ще разберем кой печели?

На 03.03.2023 година ще се включим на живо от страницата на Купи в България във Фейсбук и ще изтегля победителя на томболата пред всички.

За да участвате в томболата, може да се свържете със Силвио Митев на телефон +359 899 630 730 или да разгледате всички актуални имотни предложения на www.kupiv.bg!

Facebook страница: https://www.facebook.com/kupivbulgaria

 

Споделете:

Още статии:

Купи в България представя нова сграда в квартал Възраждане, Варна

Нова сграда в квартал Възраждане, която се предлага единствено и само от Купи в България!...виж повече

14 11 2022

Да закупим жилище сега или да живеем под наем?

Кое е по-рентабилно - да живееш под наем или да си купиш жилище?...виж повече

07 11 2022

Кои квартали са най-достъпни, но и добри квартали за живеене в гр. Варна?

В тази статия Ви представяме кварталите на Варна, които все още се движат около средния ценови клас. ...виж повече

13 10 2022

Историята на най-известното място за срещи в гр. Варна - Севастопол

Най-честият трефпункт, който имат варненци е на „Севастопол“, но малцина от тях знаят откъде идва името му. В тази статия ви даваме възможността да се запознаете с историята му. ...виж повече

27 09 2022

Жилищна сграда "Сахаров II" с официално разписан АКТ 16!

Поредният успешен проект на строителна компания "Конструмакс" е вече факт! Продължението на жилищна сграда "Сахаров" е вече с официално разписан АКТ 16!...виж повече

26 09 2022

Надежда Баева е един от най-новите консултанти на Купи в България

В семейството на Купи в България с удоволствие посрещаме новия член в търговския ни екип. Водена от стремежа си за покоряване на нови върхове, към компанията се присъединява Надежда Баева на позиция Консултант недвижими имоти. ...виж повече

22 08 2022
 • C-max center
 • Владислав
 • Флавия Гардън
 • Комплекс Медитеранеа
 • Сахаров 2
 • Радост 10
 • Средна гора
 • ХИКОВИ
 • БЕРГ
 • Feydom
 • ONE interior design
 • Сони-М
 • MMC
 • ТехноХит
 • КАМКО
 • Деймос Коррект
 • ФИЛБО

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!


Моля попълнете информацията в полето!


Моля попълнете информацията в полето!

Полетата, маркирани със *, са задължителни за попълване!

Моля попълнете информацията в полето!

Моля попълнете информацията в полето!

Забравена парола

Забравена парола

Моля попълнете информацията в полето!

Вход

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

Регистрирай се, за да си ПЪРВИЯТ, който вижда нашите СПЕЦИАЛНИ И ТАЙНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!

Когато се регистрирате, ще имате възможност:

 • Да добавяте имоти за продажба/наем;
 • Да запаметявате любимите си имоти;
 • Да поставяте оценка и коментар за нашите брокери;
 • Да получавате първи информация за стартиращи нови проекти на ексклузивните ни партньори преди да излязат на пазара за продажба;
 • Да заявявате критериите си за търсене и да получавате имейли с предложения, отговарящи на критериите Ви, при постъпване на нови оферти в сайта;

Вход Регистрация