Buy in BG logo
  • 0890 530 630
  • 052 630 830
  • 052 654 434

Как да разпознаете брокерите на "Купи в България"

08.09.2020

 

Светът на недвижимите имоти има много различни играчи, включително оценители, банкери, служители по ипотечни заеми и държавни агенции, както и бъдещи купувачи и продавачи. Но връзката между тях са именно брокерите.

Добрият агент по недвижими имоти по своята същност е подобен на диригент на симфония, координиращ различните участници, за да превърне една успешна сделка в реалност. В различни моменти от процеса агентът по недвижими имоти е продавач, адвокат на купувача, анализатор, бизнес мениджър, консултант, преговарящ и маркетолог.

Има редица качества и черти, които споделят успешните специалисти по недвижими имоти и затова решихме да представим с какво се отличават нашите брокери.  

1) Визуална идентичност.

Брокерите на „Купи в България“ са снабдени със служебни брандирани автомобили, както и всякакви рекламни материали, като баджове, с които да бъдат разпознати във всяка една ситуация – било то в движение или в някой учреждение, или на някой обект.      

 

 

2) Те винаги поставят нуждите на своите клиенти на първо място.

Нашите агенти на недвижими имоти се стремят да действат в най-добрия интерес на клиента по всяко време! Има причина това да е номер едно в Етичния кодекс на „Купи в България“. Може да изглежда очевидно, но може да се изненадате колко лесно е да не го направите. Няколко примера за това как агент може да не действа в интерес на клиента:

  •  Заблуждават клиента за стойността на дома;
  •  Работят с надценени имоти;
  •  Обещават невъзможното;
  •  Πредлагат оферта, която не е прецизирана спрямо желанията на клиента и т.н.

Какво можете да направите, за да сте сигурни, че вашият агент е посветен на ВАШИТЕ интереси?

Добрата първа стъпка е да се гарантира, че те са от семейството на „Купи в България“, което гарантира на клиентите, че брокера изпълнява дейността си активно по този стандарт.  

3) Те поддържат отлична комуникация.

Това е ключово за много професии, но е особено важмно за недвижимите имоти. Агент, който не ви държи в течение навреме през всяка стъпка от процеса, не държи вашите интереси на преден план – не е добър агент. Брокерите на „Купи в България“ се свързват с вас за актуализации, независимо дали това са добри или лоши новини. Те уведомят своите клиенти  какво правят, как търсят къща, която отговаря на техните нужди. Те задават въпроси и слушат внимателно, за да разберат вашите специфични желания и нужди.  

4) Те имат връзки с много доставчици, партньори, колеги.

За да бъдат ефективен в работата си, агентите на недвижими имоти от „Купи в България“ имат многобройни връзки с кредитори, изпълнители, инспектори, други агенти, специалисти ... списъкът продължава по-далеч, отколкото бихте очаквали, защото недвижимите имоти изискват екип. Колкото повече връзки имат, толкова по-подготвени са да препоръчат няколко висококачествени опции. 

5) УСМИВКАТА!

Брокерите на „Купи в България“ са въоръжени с най-силното оръжие – усмивката!

Те ще се погрижат да проектират своята усмивка върху вашите лица, като отговорят на всяко едно ваше изискване!  

„Купи в България“ работи в интерес на своите клиенти и се стреми:

  • да помогне на още повече хора да открият своето мечтано ново жилище или да продадат старото;
  • да бъдат още по-близо до своите клиенти, печелейки доверието им;
  • да предлагат още по-качествени услуги!  

Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам