Buy in BG logo
  • 0890 530 630
  • 052 630 830
  • 052 654 434

Жилищна сграда "Невен" с Акт 14!

03.08.2020

Тяло А и тяло Б на жилищна сграда "Невен"  вече са с официално разписан Акт 14.

Строителството на обекта започна в края на 2019 година и към момента върви в обявените срокове. От общо 92 апартамента, в момента свободните обекти са само 24. Интересът към сградата нараства и с напредването на строежа.

Жилищна сграда "Невен" съчетава в себе си концепцията за един нов, различен и внушителен стил на строителството, същевременно вдъхващ свежест и пъстрота в един от най-предпочитаните квартали както за живеене, така и за инвестиция в гр. Варна.

 

Строежът е изграден в близост до един от най-възловите булеварди в гр. Варна - бул. Христо Смирненски, но същевременно на тихо и спокойно място. На метри от автобусна спирка, в близост до магазини, болнични заведения, училища, университети и т.н.

Като ексклузивен представител за сградата "Купи в България" предлага на своите клиенти цени без комисион. Повече за проекта можете да научите на: https://neven.kupiv.bg/, на тел. 052/630 830 или на e-mail: info@kupiv.bg


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам