Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434

Ние ценим времето на клиентите си!

22.06.2020

В днешно време един от най-ценните ресурси за съвременния човек, оказва се, е ВРЕМЕТО. В динамичното и забързано ежедневие, в което всеки се е качил на автомобила си, съществен проблем (освен отегчителните задръствания) се оказва паркирането. Често то е свързано с много нерви, плащане на синя или зелена зона и загуба на ценно време при търсене на подходящо паркомясто.

 

Ние от „Купи в България“ мислим за нашите клиенти, като сме осигурили обширен паркинг непосредствено пред входа на централния ни офис в гр. Варна, на ул. „Акад. Андрей Сахаров“ №19. За нас е важно идвайки при нас, клиентите ни да се абстрахират от натрапчивата мисъл „нямам време“ и да се чувстват комфортно и спокойно. Всеки един клиент може да предвиди времето си преди срещата с нас така, че да не отделя още 10-15 минути за търсене на място за паркиране.

В забързан свят като нашия, знаем, че 10-15 минути могат да са от съществено значение за всеки човек – било то свързано с работата, с личния живот и с ежедневните планове, които вече сме подредили. Ние ценим Вашето време!

Очакваме Ви!  


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам