Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434

Купи в България отново изненада най-малките за 1-ви юни!

01.06.2020

За трета поредна година „Купи в България” изненада стотици малчугани, като им раздаде неустоимите за тях, шарени балони с хелий. Кампанията отново се проведе под наслов „Тук е домът на децата ти!“.

В рамките само на няколко часа „Купи в България” успя да разнесе балони в три детски градини в гр. Варна – 8 ЦДГ „Христо Ботев”, намираща се в непосредствена близост до така успешния проект на компанията – жилищна сграда „Средна гора”, ДГ 43 „Пинокио” – гр. Варна и ДГ 47 „Люляче” – гр. Варна.

 ДГ "Люляче" - гр. Варна           

        ДГ "Пинокио" - гр. Варна

ДГ "Христо Ботев" - гр. Варна

Поради пандемията от COVID-19 и строгите мерки, които се спазват в учебните заведения, балоните бяха оставени като изненада за децата. Персоналът и в частност Директорите на детските градини се ангажираха да усмихнат децата, като им ги раздадат лично. Жестът беше приет от ръководствата изключително сърдечно. Те изказаха своята искрена благодарност с думи като „Ще направите децата ни истински щастливи точно на празника им!“, „Благодарим Ви безкрайно много! Радваме се, че все още има компании като Вашата, за които е важно да усмихнат децата, без да искат нищо в замяна!“. Топлото отношение и думи за пореден път бяха доказателство за „Купи в България“, че няма по-хубаво нещо от това да правиш хората щастливи и да им помагаш. Детските усмивки, които озаряват лицата им са най-големият подарък, който компанията може да получи. 

Друга част от балоните бе оставена в Chocolate shop в Централната част на града, където всеки малък посетител си тръгваше с балон в ръка!

 До следващия 1-ви юни, малчугани!


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам