Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434

Пореден тиймбилдинг за екипа на Купи в България

26.05.2020

За поредна година екипът на "Купи в България" отпразнува заедно 24 май - Ден на българската просвета и култура и славянска писменост. След повече от 2 месеца изолация и забрани за пътуване, това откъсване от ежедневието се отрази повече от положително на всеки един от групата. Тази година тиймбилдингът се проведе в България и по-конкретно в необятния Еленски балкан. Пътуването започна на 22 май с първа спирка един от най-красивите български градове  Велико Търново и посещение на крепостта Царевец. Там екскурзовод припомни на цялата група славната история на хълма. 

Крепост "Царевец" - В. Търново

Малко по-късно екипът бе настанен в комплекс с невероятна гледка към Балкана и прекрасен, обширен двор. Настроението на цялата група бе както винаги на ниво, а времето - слънчево и приятно. На втория ден от престоя екипът посети Къпиновския манастир и Къпиновския водопад - красотата на Родината ни е безгранична!

Къпиновски водопад

На връх празника 24 май се осъществи пешеходна разходка до съседното село Раювци, в което е изграден Мемориален комплекс "Вълчан войвода", кръстен на именития войвода, посветил живота си за благото на народа. В него е разположен Българският "Стоунхендж", в който огромни каменни късове обособяват магично място с изключително силна енергия в центъра му. Всеки един камък е детайлно обработен с изписани велика мисъл, цитат или ценност. В непосредствена близост се намира и красивият язовир "Йовковци". Село Раювци е едно от най-китните в страната ни - от едната страна в обградено с планина, а от другата с язовир. Къщите са в типичен възрожденски стил, повечето от тях реставрирани.  

 

Българският "Стоунхендж"

              

Мемориален комплекс "Вълчан войвода"

с. Раювци

Невероятната красота и вековна история на България я прави предпочитана не само за нас, но и за много туристи от целия свят! Опознавайте, обичайте и пазете Родината ни - тя е нашето богатство!

А екипът на "Купи в България" се завърна зареден, с още по-страхотно настроение и продължава да е с Вас при покупката или продажбата на жилище!


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам