Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434

Най-подходящата инвестиция в този период е в имоти!

17.03.2020

Предвид създалата се ситуация в следствие на пандемията от Коронавирус, санкциите и стрикните правила за справяне със ситуацията, икономическата ситуация в Европа се влошава и Светът навлиза в нова рецесия.  

В период на икономическа криза инфлацията се увеличава, което означава, че парите губят своята стойност.

В момент като този, хората търсят начин да защитят паричните си средства. Инвестиция, която следва да изключим от приоритетите си в момента е инвестиция в акции. Компаниите са най – засегнати от създалата се ситуация. Наблюдава се спад в техния капитал и стойността на акциите им пада.

В състояние на рецесия, най- сигурни са инвестициите в имоти. По този начин, не само можете да запазите парите си, но те могат да Ви донесат и дивиденти. В състояние на икономическа нестабилност е доказано, че както купувачи, така и продавачи са склонни на повече компромиси и отстъпки при сключване на сделката. Което за Вас може да означава една изключително изгодна покупка!

Предвид бързото разпространение на COVID 19 в страната, "Купи в България" избира да бъде отговорна към служителите и клиентите си. Имотният бизнес винаги е бил изключително адаптивен, затова и сега можем да работим в интерес на тези, които ни избират. "Купи в България" ще продължи да работи и провежда огледи онлайн, посредством Skype, Whatsapp или Viber. Нашите брокери ще Ви запознаят подробно онлайн с имота, който Ви интересува. За сключване на договори ще бъдат организирани предварително срещи, които ще се провеждат по установените правила за изключителна хигиена и безопасност.

Останете вкъщи, бъдете отговорни към своето здраве и това на околните !

Специалистите от "Купи в България" са готови да Ви помогнат във всеки един момент!

Не се колебайте да се свържете с нас на тел. 052 630 830 или на info@kupiv.bg 


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам