Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434

Отпразнувахме Акт 14 на Радост с официално събитие

11.12.2019

Тази събота (07.12.2019г.) бе проведено официално коктейл събитие по повод получаване на Акт 14 на тяло А и Б на Жилищна сграда Радост. Събитието бе осъществено на строителната площадка. Присъстваха, както собственици на апартаменти, така и тези, които проявяват интерес към свободните такива в сградата.

Коктейл събитието уважиха управителят на  компания за недвижими имоти „Купи в България” – г-н Димитър Златев, както и целият му екип, който беше на разположение да отговори на въпросите на всички гости. Присъстващите получиха информация за обекта и свободните жилища, имаха възможност  да видят своя имот  или да посетят някой от свободните апартаменти, които представляват интерес за тях. За допълнителни въпроси относно сроковете за изпълнение на строежа и използваните материали на завършените до груб строеж две тела на сграда Радост, присъстващите имаха възможност да разговарят лично и с г-н Христо Мирчев, управител на  фирмата инвеститор -  МС Билд Инвест.

Строителството на сградата  продължава да се движи в поставените срокове. Проектът на ул. Радост № 10 се състои от 5 отделни входа , общо 202 апартамента и 2 търговски помещения. Пуснати за продажба от ексклузивният представител на сградата – „Купи в България” лятото на 2018г., към момента само 30% от апартаментите са свободни за продажба.

Ако желаете да получите повече информация за обекта и свободните към момента жилища, можете да се свържете с нас на тел. 052 630 830 или на e-mail:  info@kupiv.bg.  Като ексклузивен представител на сградата „Купи в България“ предлага апартаментите на своите клиенти на цени без включен комисион.

 


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам