Buy in BG logo
  • 0890 530 630
  • 052 630 830
  • 052 654 434

СТАРТ на строителството на жилищна сграда Невен!

16.09.2019

На 17 септември 2019 година тържествено бе направена първа копка на Жилищна сграда "Невен". На откриването присъстваха тримата управители на строителна компания "Конструмакс" - г-н Димитър Златев, г-н Веселин Фъргов и г-н Стефан Павлов, служители на компанията, собствениците на жилища, гости и познати, екипът на екслузивния представител за сградата - компания за недвижими имоти "Купи в България", както и "Солей 06", които са отговорни за изкопните и довършителни дейности по проекта.

Бе отслужен водосвет, на който отец Ясен благослови всички присъстващи и пожела здраве и успех на хората, ангажирани с реализацията на обекта. Пожела тази сграда да бъде построена с божията подкрепа, като освети 3 камъка, които ще бъдат положени в основите на сградата. По традиция, след направената първа копка, в кофата на багера бе счупена и бутилка шампанско.

Събитието се проведе на заравнен терен на строителната площадка, където гостите успяха да се насладят на кетъринг и коктейл, който организаторите бяха подготвили.

Повече информация за сградата можете да получите на https://neven.kupiv.bg/

 


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам