Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434

Купи в България почива на о-в Тасос, Гърция

29.05.2019

В периода 23-27.05.2019 г. "Купи в България" и строителна компания "Конструмакс" бяха на поредното си приключение - тиймбилдинг в една от най-предпочитаните туристически дестинации - о-в Тасос в Гърция. Заслужената почивка е организирана в знак на признателност за труда на всички специалисти в компанията, които ежедневно допринасят за развитието на имотния пазар в град Варна. 

Освен по суша, между пристанищата Керамоти и Лименас - главен град на острова, пътуването се осъществи чрез ферибот. Движейки се по панорамния крайбрежен път на Тасос, се разкриваха невероятни панорамни гледки над Бяло море. Комплексът, в който "Купи в България" почива, е разположен в южната част на острова - Royal Paradise Beach & Spa*****. По време на престоя си на Тасос екипът посети множество китни селца и градчета както по крайбрежието, така и във вътрешността на острова. Вкусните морски дарове бяха допълнение към всичко останало. Едно от най-забележителните и красиви места, които бяха посетени, бе местност Гьола - естествена морска лагуна в скалите. След продължителна нощна разходка по крайбрежната алея на град Лименария, екипът продължи забавлението си и в елитен местен бар. Обиколката на острова с АТВ определено бе едно от най-запомнящите се преживявания за всички. Почивката ще се запомни с много весели емоции, игри и слънце.

За да усетите духа на незабравимото ни преживяване, ви оставяме да се насладите на моментите, които успяхме да запечатаме.

Линк към видеоhttps://www.youtube.com/watch?v=l8F6HUnWVPc&t=1s 

 


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Последно добавени имоти
Цена при запитване
ID: 16753
Цена при запитване
ID: 16752
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам