Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434

Жилищна сграда Невен - Скоро щастие ще цъфне!

17.05.2019

Скоро предстои да започне строителството на поредния съвместен проект на компания за недвижими имоти "Купи в България" и строителна компания "Конструмакс". Новата жилищна сграда ще бъде изградена на ул. Невен и ще е с РЗП 9890 кв.м., разпределени в 2 входа. На подземно ниво, сутерен и 8 наземни нива ще бъдат изградени 92 апартамента, 3 търговски помещения и 86 паркоместа. На партерно ниво ще са разположени търговски помещения и апартаменти с градинки и веранди пред тях. Проектът предвижда едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни жилища с добри разпределения и правилни форми. Пред сградата ще бъде изградена детска площадка. От по-голямата част от апартаментите ще се разкрива прекрасна морска панорама. 

Строителна компания "Конструмакс" е доказана в бранша и отново ще вложи най-новите и модерни технологии в строителството към момента. Фасадата на сградата ще бъде комбинация от HPL, естествен камък и мазилка с поставена външна изолация минимум 10 см. Двата входа ще разполагат с общо 3 асансьора, развиващи скорост 1.6 м/сек и обслужващи дори и подземното ниво. Общите части ще бъдат завършени с гранитогрес и дизайнерски метален парапет. Жилищата ще се продават готови за довършителни дейности. 

Ако все още не сте разгледали проекта ни, можете да го направите на https://neven.kupiv.bg/ или на https://construmax.bg/p-Jilishtna-sgrada-Neven-31 .


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Последно добавени имоти
Цена при запитване
ID: 16753
Цена при запитване
ID: 16752
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам