Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434
  • kupivbg2005

Купи в България, Конструмакс и Солей 06 със съвместен тиймбилдинг из красотите на България

31.10.2018

През изминалия уикенд проведохме поредния тиймбилдинг, но този път присъстващите бяха от 3-те партньорски фирми "Купи в България", "Конструмакс" и "Солей 06". 

Около 50 човека отпътувахме в петък за комплекс "Старосел", намиращ се в близост до едно от най-предпочитаните места за туризъм - гр. Хисаря. По пътя, за кратка почивка и обяд, посетихме етнографски комплекс "Етъра". На връх Димитровден успяхме да се насладим на истински традиции и обичаи, свързани с празника.

Пристигайки в комплекс Старосел, бяхме топло посрещнати от персонала в съчетание с много слънчеви лъчи и добро настроение. Затова не пропуснахме да се насладим на почивката в топъл външен басейн и релаксираща СПА зона.

  

След следобедния релакс беше организирана вечеря с множество игри, награди и вкусна българска традиционна храна. Специално участие в добре обмислените игри взеха присъстващите и от 3-те фирми, а водещите на събитието Бояна Тодорова и Виолета Павлова (известни още и като нашите Адреналинки) дадоха всичко от себе си за доброто настроение на всички гости и през двете вечери.

  

  

  

На следващия ден беше организиран поход с велосипеди до Гробницата на тракийските царе, която е разположена на около  3 км от комплекса, както и обяд в Тракийската резиденция, пусната в експлоатация през 2018 година. Интересен винен тур из изба "Старосел" привлече повечето присъстващи и успяхме да се запознаем с производството на вино от самото начало, преминавайки през всичките му етапи до самото бутилиране.

  

  

В деня на тръгване бяхме изпратени подобаващо от персонала и се отправихме към следващата ни дестинация - Храм-паметника "Рождество Христово" в гр. Шипка. Естествено, с лекота, както покоряваме пазара на недвижимите имоти и строителството в гр. Варна, покорихме и връх Шипка с бодра стъпка по всички 894 стъпала.

  

  

След дългата и приятна разходка, всички имахме нужда от почивка преди дългия път към дома, затова не пропуснахме да спрем за топъл, пищен и вкусен обяд в типично възрожденско ресторантче в едно от най-китните места в България - с. Боженци.

Цялата екскурзия се отрази отлично на целия колектив и заредени с положителни емоции, сме готови да продължаваме да бъдем до Вас и да Ви помагаме!


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам