Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434
  • kupivbg2005

Честит рожден ден, Купи в България!

12.07.2018

На 7-ми юли компания за недвижими имоти "Купи в България" отпразнува своя 13-ти рожден ден. Партито се състоя далеч от градския шум и суета. Всички от екипа, както и поканените гости, отпразнуваха този страхотен повод на пиратско корабче във водите на Варненския залив - от залез слънце чак до първите му слънчеви лъчи.

Не за първи път фирмата празнува по този начин своя рожден ден. На различно място от ежедневното, всички присъстващи успяха да се насладят на летния морски бриз, прекрасни гледки към града, незабравим залез, вкусна морска храна, както и много игри и забавления.

Корабчето отплава от Морска гара - Варна преди залез слънце с много настроение, песни и богати трапези, както и със задължителния предварителен инструктаж по безопасност, проведен от екипажа за сигурността на всички пътници:

Всеки един от гостите на кораба беше старателно изрисуван и приведен в подходящ вид за плаването:

В един момент плаващите бяха нападнати неочаквано от "опасни пирати", които крадяха по една лична вещ от всеки пасажер. За да вземе вещта си обратно, "потърпевшият" трябваше да разкаже виц, да изпее песен или да танцува. 

Е...нека оставим скрито актьорското майсторство на колегите от "Купи в България" и техните скъпи гости. Но няма как да не споменем факта, че всички се представиха на завидно добро ниво!

Купонът продължи и след като корабчето акустира на Морска гара и това не попречи на празнуващите да се забавляват заедно до сутринта.

Честит рожден ден, Купи в България!


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам