Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434
  • kupivbg2005

Заслужена почивка за

30.05.2018

През м. май екипът на „Купи в България“ избра за своя дестинация за тиймбилдинг Халкидическия полуостров в Гърция. Страна, славеща се с необятни и красиви плажове, много слънце, музика и вкусна храна. Заслуженият отдих се проведе в китното градче Никити, разположено на южния бряг на полуостров Халкидики, между полуостровите Касандра и Ситония. Голяма част от екипа на строителна компания „Конструмакс“ също сподели прекрасните дни и щурите нощи с „Купи в България“ в това райско кътче.

Тиймбилдингът бе съпътстван от много игри, добро настроение и плажни емоции. Първият ден беше опознавателен за групата, която беше настанена в очарователен комплекс, само на няколко километра от Никити и на метри от морския бряг.

На следващия ден се проведе разходка в централната част и по крайбрежието на градчето, последвана от вкусен обяд с много морски дарове.

Престоят в Гърция беше 5 дни, като ежедневно екипът имаше възможност да се наслаждава на кристално чистите води на Средиземно море и необятни панорамни гледки.

Зареден с много положителни емоции, екипът на „Купи в България“ е още по-мотивиран и готов да продължава да отдава нужното внимание и професионализъм на всеки един свой клиент!

А ето и още снимков материал от перфектния тиймбилдинг:

Поздрави на слънчева Гърция! Ще се върнем отново!

 

 


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Последно добавени имоти
79 990
ID: 13469
62 000
ID: 13468
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам