Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434
  • 26 300 €

Парцел в непосредствена близост до морето

ID: 3988
Регион: област Варнаместоположение: с. Приселци
  • Достъп до път
  • Продуктивна
  • Площ: 2630.00 кв.м
  • Възраст: 0 г.

Парцелът, който Ви предрагаме за продажба, е с площ от 2630 кв. м и граничи с регулация, ток и вода в близост. Теренът е равен и до самия имот има път. Това е една добра възможност за инвестиция в близост до морската столица на България - Варна.

Приселци – това е най-близкото до град Варна място, което дава всичко необходимо на купувача на недвижим имот по българското Черноморие. Село Приселци е идеалното място за живеене, само на десет минути от центъра на най -добрия град за живеене в България - морската столица Варна. На 5 километра от морето и най-красивите и чисти плажове в България, с идеален климат, без влага и пречистен от заобикалящите го горски масиви и подножието на Стара планина въздух. Местоположението - по средата на българското северно крайбрежие, на разстояние от 15 мин. от международното летище Варна и пристанището, на пътя, свързващ курортите Свети Константин и Елена, Златни пясъци и Албена с курортите Камчия, Слънчев Бряг и стария град Несебър, на няколко минути от диви плажове и природни резервати. Свежият въздух, прекрасната гледка към планините и морето, и близостта до град Варна правят региона предпочитан зе живеене. Благодарение на отличната транспортна връзка, самото село е достатъчно оживено и се развива като добре устроена южна крайградска зона на морската столица на България. В селото работят поликлиника, училище, детска градина, поща, множество магазини и заведения и са осигурени постоянни транспортни връзки с града. В Приселци живеят много английски и над 70 руски семейства. Не на последно място покупката на имот в Приселци е отлична инвестиция. За разлика от пренаселените курорти, цените в Приселци са стабилни, а търсенето и предлагането са в равновесие.

 

Заявка за информация
052 630 830
ул. „Акад. Андрей Сахаров“ 19, вх. 1, партер
град Варна
Име
Липсва И-мейл
Липсва телефон
Съобщение
Съгласен съм с политиката за лични данни
Моля, напишете кода от картинката.
Подобни Търсения

Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Последно добавени имоти
Цена при запитване
ID: 16753
Цена при запитване
ID: 16752
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам