Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434

Интериорен дизайн и обзавеждане

Предлагаме Ви цялостни решения за обзавеждане и интериорен дизайн на жилищни и ваканционни имоти, хотели, заведения, офиси и обществени сгради в България. Благодарение на многогодишния ни опит и висококвалифицирани специалисти, ние имаме възможността да обзаведем имота Ви и да го превърнем в уютен дом.

Предлагаме голямо разнообразие от мебели, интериорен текстил, осветление, стоки за бита, аксесоари и декорации от водещи български и чужди производители. Това позволява постигагането на оптимални цени за високо качество.

 

  

 

Нашите основни предимства:

Практични и красиви мебели, персонално обслужване и консултация с дизайнер, кратки срокове на доставка и контрол над изпълнението.

Изградили сме мрежа от офиси, разположени в централни градове- София, Варна и Бургас, осъществяващи консултации, доставки и монтажи в цяла България.


Нашите любезни консултанти ще Ви помогнат с професионални съвети за интериора и обзавеждането, спестявайки Ви време и усилия.

 

 

Цените на пакетите започват от 4 447 до 7 990 Евро, за едноспален апартамент.

Ако имате собствени идеи, не се колебайте да се свържете с нас, заедно можем да ги реализираме!

 


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам