Buy in BG logo
  • 0894 477 344
  • 052 630 830
  • 052 654 434
  • kupivbg2005

Купи в България добави още едно приключение към дневника си

03.11.2017

„Тиймбилдингът“ може да бъде много повече от „сплотяване на екипа“. Тиймбилдингът е инвестиция в хората. А изследванията са категорични – за да бъде щастлив, човек трябва да чувства, че е полезен и нужен. Дивата природа – от градската градина до приказните национални паркове на България – ни дава шанс да развием потенциала си докрай.

Точно заради това екипът на Купи в България избра за своето ново приключение местността Узана гр. Габрово. Първата дестинация, която отбора за милиони посетиха беше Дряновския манастир. Благодарение на любезния гид, екипът се запозна с историята на манастира и научи още любопитни факти от Българската история.

 

Следващата дестинация беше доста екстремна и забавна, брокерите посетиха пещерата на Бачо Киро, която е кръстена на героя от Априлското въстание, той се е укривал в тайните й лабиринти. В пещерата са открити едни от най-старите следи на хомо сапиенс (разумни хора) в Европа, както и мечи бърлоги.

Последната спирка за екипът на Купи в България беше местност Узана, където се проведоха доста забавни отборни игри. Строгото, но справедливо жури имаше доста затруднения в отличаването на победителите, но все пак целта беше постигната.

 

 

Определено това приключение ще остане завинаги в историята на Купи в България.


Construmax Building Company

Цялостно строителство на жилищни и офис сгради.

Апартаменти Къщи
За Бизнес

Вход за регистрирани
Логин
Нови оферти през RSS
Нови оферти през RSS

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам