Buy in BG logo
 • 0894 477 344
 • 052 630 830
 • 052 654 434
 • kupivbg2005

Три атрактивни off plan къщи в Аврен

ID: 9
Регион: област Варнаместоположение: с. Аврен
 • Паркомясто
 • ПВЦ Дограма
 • Хидро Изолация
 • Метални Декорации
 • Декорации от дърво
 • Барбекю
 • Басейн
 • Ламинирани Подове
 • Построено от Конструмакс
 • Проект

Къщите, които бихме искали да Ви представим ще бъдат разположени върху малък полегат склон, разкриващ невероятна панорама към красивата долина и езерото. Още щом стъпите на това място, ще усетите спокойствие, а магията на природната красота ще Ви грабне още от първата глътка въздух, която си поемете. От мястото, където ще бъдат построени трите къщи може да се видят двете кристално чисти езера, долината, с цялото си величие, както и околните, китни селца и градчета.

Мястото, където ще бъдат разположени къщите е едно от най-красивите в Аврен. През ясните, слънчеви дни гледката от него е поразително красива. До мястото има асфалтиран път, който улеснява достъпа от имота до селото. Аврен е много добре устроено селище. Тук може да намерите всички необходими удобства – хранителни магазини, банкомат, Туристически Информационен Център, Медицински пункт и училище( с възможност да се провеждат часове на Английски език). В селото има дори и футболно игрище, където някои Английски граждани вече са изпробвали своите умения на терена. Всички тези удобства правят живота в Аврен лесен и приятен за жителите на селото.

Строителната компания, която ще изпълни проекта е с утвърдено име на пазара; качеството на стоителството е високо и отговаря на всички Европейски стандарти. Всяка от къщите ще бъде с каменна облицовка , дървени декорации и висококачествени керемиди. Къщите ще бъдат оборудвани с централно електрическо отопление, камина, PVC дограма, влаго и топлоизолация, хладилник, фурна, котлон, миялна машина, мивка, аспиратор и стилни шкафове. Обзавеждането е включено в цената. Баните също ще бъдат напълно оборудвани. Всяка от стаите ще бъде с ламиниран паркет. Градината ще бъде професионално поддържана от Property Nanny, които са специалисти в пропърти мениджмънта, с доказан опит в тази област и много удовлетворени клиенти зад гърба си.Дворът на къщите ще бъде ограден от красива дървена ограда, осигуряваща Вашето спокойствие и уют.

  РЗП(кв.м.) Етажи Двор(кв.м.) Цена(евро)
Акойа 153 2 411 109000
Зефир 153 2 411 109000
Адамантин 202 2 803 145000

 

Община Аврен е разположена в Североизточните части на страната и заема обща площ от 380 кв км. Населението на общината наброява 8613 местни жители и 3000 наематели. В непосредствена близост се намират общините Белослав, Провадия и Долни Чифлик, а морската столица на България Варна е на по-малко от 30 км от Аврен. Надморската височина на района е 380 м. Климатът е умерено-континентален, характерно за него е че има микроклиматични вариaции, дължащи се на морето и характерния за региона релеф.

Община Аврен включва десет села, административния център Аврен и Курортния Комплекс Камчия. Основните отрасли, развити тук са земеделието и туризмът.Курортния Комплекс Камчия, заема площ от 6,500 дка и се подрежда на трето място по богатсво на горски площи, заемащи 115,745 дка. Многообразието от растителни видове включва борови, букови и дъбови дървета. Плодородието на почвите и богатството на водни ресурси благоприятстват развитието на земеделието в региона.

Курортният Комплекс Камчия е дом на два биосферни резервата. Резерватът Камчия се намира под егидата на UNESCO и заема площ от 842 хка. Вторият резерват Лонгоза (14 хка) е разположен на северния бряг на река Камчия. Неземната природна красота на устието на реката и заливът Паша Дере привличат много чуждестранни и местни туристи, търсещи уединение и спокойствие – далеч от претъпкания град. До края на 2011г. се планува да бъде изградено елитно Еко селище в Аврен с площ приблизително 120 хка. Оранжерии за отглеждане на висококачествени сортове грозде, 5-звезден хотел с площадка за хеликоптер, Спа Център, Фитнес и Сауна са само една малка част от удобствата, които ще бъдат изградени в селото.

Сред основните преимущества на този имот са неговото местоположение и високото качество на конструкцията. Цената на къщите ще бъде значително повишена, когато се завършат напълно. Покупката на имота "на зелено" е много изгодна инвестиция, с минимален риск и висока доходност. Друго важно предимство е невероятно красивата панорамна гледка, разкриваща се от всяка една от къщите.

SubID Заглавие Характеристики Цена Планове
9 Акоя
Площ: 153.00 кв.м
Спални: 3
Двор: 411 кв. м.
Бани: 2
109000€
1910 Зефир
Площ: 153.00 кв.м
Спални: 3
Двор: 411 кв. м.
Бани: 2
109000€
1911 Адамантин
Площ: 202.00 кв.м
Спални: 3
Двор: 803 кв. м.
Бани: 2
145000€
Заявка за информация

Мария Христова

Ръководител Екип- Продажби Варна 052 654 434 0894 477 344 kupivbg2005
бул. Осми Приморски полк 83, ет.2, офис 4
град Варна
Име
И-мейл
Телефон
Съобщение
Моля, напишете кода от картинката.
Подобни Търсения


Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам